בטריה חדשה לC2
-
@אברך-כולל אני ג"כ משתמש בבטרייה שחורה "מקורית" ומטעין פעם ביומיים רק אני לא מדבר הרבה בטלפון והבלוטוס' בדר"כ מופעל על הגרמני בניתי שלושה ימים
-
@שלמה-ווייס
אם אתה לא מדבר הרבה סביר להניח שיש לך מה לבנות לשלושה ימים כי אני מדבר המון!!!! -
@שלמה-ווייס אמר בבטריה חדשה לC2:
הגרמני
זה כואב בעיניים....
הגרמנים תמיד היו טובים בטכנלוגיות שכאלה.
לפני 70 שנה... -
@אברך-כולל אמר בבטריה חדשה לC2:
@מישהו12 כואב הלב אבל כל כך נכון...
אגב זה בכל המכשירים - מכונות כביסה, מייבשים, מכונות תספורת, וכמובן מעל הכל רכבים!!!אז נתמודד בלי.
אצלנו בבית כמעט לא תמצא מוצר גרמני. -
כנראה שיש אנשים שקורה להם ניסים...
לי משום מה יש בבית לכל הפחות שמונה בטריות מכל אתרי האינטרנט ומכל החנויות, היחידה שאני מרוצה זו הגרמנית האחרונה שקניתי מ @בסטפוןנראה לי ניסית הכל חוץ ממה שבאמת טוב... אני די מתעסק בתחום וכולם עם הבטרייה השחורה פחות או יותר מרוצים אני עצמי לא מוכר אותה כי אני בינתיים עובד רק בייבוא עצמי ולא דרך יבואן רשמי כך שאין לי ממי להשיג אבל לכל מי שלא צריך את ההכי טוב (קרי: הגרמני) שילך על הבטרייה השחורה שעולה 60 ש"ח (אני קניתי בדיל סלולר ברב שפע שמגר)
-
@מישהו12 אמר בבטריה חדשה לC2:
@מישהו12 כואב הלב אבל כל כך נכון...
אגב זה בכל המכשירים - מכונות כביסה, מייבשים, מכונות תספורת, וכמובן מעל הכל רכבים!!!אז נתמודד בלי.
אצלנו בבית כמעט לא תמצא מוצר גרמני.אני בעד!!!!!!!!!!!!!
אבל אם כך גם לא במכשירים יפנים וגם לא במכשירים מרוב מדינות אירופה....
זה בלתי אפשרי! עם כל הכאב -
@שלמה-ווייס מה העניין? אם אפשר להוסיף עוד עשר - עשרים שקל ולקנות את הגרמני שמוסכמת על כולם כבטריה טובה...
-
נראה לי ניסית הכל חוץ ממה שבאמת טוב... אני די מתעסק בתחום וכולם עם הבטרייה השחורה פחות או יותר מרוצים אני עצמי לא מוכר אותה כי אני בינתיים עובד רק בייבוא עצמי ולא דרך יבואן רשמי כך שאין לי ממי להשיג אבל לכל מי שלא צריך את ההכי טוב (קרי: הגרמני) שילך על הבטרייה השחורה שעולה 60 ש"ח (אני קניתי בדיל סלולר ברב שפע שמגר)
הבעיה שרוב השחורות לא מקוריות ואחרי שלושה חודשים לא נשאר כלום ובינתיים לא מצאתי מישהו שיודע לומר מה המקורי, (חוץ מהפרשי מחירים, אבל תמיד יש גנבים)
-
@דוב אמר בבטריה חדשה לC2:
נראה לי ניסית הכל חוץ ממה שבאמת טוב... אני די מתעסק בתחום וכולם עם הבטרייה השחורה פחות או יותר מרוצים אני עצמי לא מוכר אותה כי אני בינתיים עובד רק בייבוא עצמי ולא דרך יבואן רשמי כך שאין לי ממי להשיג אבל לכל מי שלא צריך את ההכי טוב (קרי: הגרמני) שילך על הבטרייה השחורה שעולה 60 ש"ח (אני קניתי בדיל סלולר ברב שפע שמגר)
הבעיה שרוב השחורות לא מקוריות ואחרי שלושה חודשים לא נשאר כלום ובינתיים לא מצאתי מישהו שיודע לומר מה המקורי, (חוץ מהפרשי מחירים, אבל תמיד יש גנבים)
טוב שהגרמנים עשו בצבע לבן...
-
@דוב אמר בבטריה חדשה לC2:
@אריה-דבי-עלאי אמר בבטריה חדשה לC2:
@בסטפון @דוב
יש לי סוללה (כבר כמעט שנה!) מקורית של נוקיה (השחורה עם ההולוגרמה)
קניתי אותה ב"איימיש סלולר" בחזו"א בב"ב ב80 ש"ח.מעניין כנראה שזה באמת מקורי (שלא כמו רוב השחורות שמזויפות, גם עם הולוגרמה). אולי תעלה צילום של שני הצדדים של הבטריה, אמנם אני לא מספיק בקי בבטריות השחורות לזהות מה מקורי, אבל אולי יש כאן אחרים שטובים בזה, ונזכה גם לדעת.
בשמחה: (אני רואה שזה אפילו בלי ההולוגרמה - אבל אולי היא נפלה כי זכור לי שהיה לזה)
-
@אריה-דבי-עלאי זה מגיע ללא הולוגרמה
שים לב שכתוב לך מיקרוסופט מוביל שזה אומר ששלך מקורית -
@אריה-דבי-עלאי זה המקוריות שהגיעו בזמנו עם ה-208 אז נוקיה הייתה שייכת לmicrosoft.
-
@מוטי-ברנד אמר בבטריה חדשה לC2:
@כהן-צדק יכול להיות שאתה יכול להתאים את זה ליאנג אבל מקסימום כשזה יגיע תפרסם בפרוג או פה ויחטפו את זה ממך
הגיע אלי הכנסתי את זה הפוך וזה עובד מצוין למרות שבבטרייה יש ארבעה מגעים לעומת שלושה ביאנג!!!
-
@כהן-צדק אמר בבטריה חדשה לC2:
@מוטי-ברנד אמר בבטריה חדשה לC2:
@כהן-צדק יכול להיות שאתה יכול להתאים את זה ליאנג אבל מקסימום כשזה יגיע תפרסם בפרוג או פה ויחטפו את זה ממך
הגיע אלי הכנסתי את זה הפוך וזה עובד מצוין למרות שבבטרייה יש ארבעה מגעים לעומת שלושה ביאנג!!!
כמה זמן זה מחזיק לך???
-
@כהן-צדק אמר בבטריה חדשה לC2:
לא יודע עדין, אעדכן בהמשך בלנ"ד
לדעתך אמורה להיות השפעה על זה שהבטריה הפוכה וכו' ולא מתאימה במקור למכשיר - על הביצועים שלה???אם הכל תואם אין בעיה ומצידי שהבטרייה תיהיה גם בצורה של פיל