בטריה חדשה לC2
-
@MERS אמר בבטריה חדשה לC2:
@A0533057932 אמר בבטריה חדשה לC2:
היה לאחרונה שמועה שיצרו בטריות חדשות עבור C2
האם יש למישהו ידע בנושא (חברה ומקום מכירה)
אני לא מעוניין בקישורים לאיביי עלי אקספרס אמזון וכד' אלא על מיקום בארץ שניתן לבוא ולקנות
תודה מראש לכל העוזריםהפולאר פלוס הוא מטורף- קניתי דרך החברה בגרמניה לקח קצת זמן עד שהגיע אבל מחזיק בC2 יומיים שלוש ומי שמכיר את המכשיר הזללן הזה מבין על מה אני מדבר- ראיתי שיש אותו בכמה מקומות במודיעין עילית- פלא פלוס כמו שהזכיר @כהן-צדק מקודם וכן במעבדה בברכפלד וכו', אם הבנתי נכון מישהו התחיל לייבא לארץ וממילא ניתן/יהיה ניתן בקרוב להשיג בכל מיני חנויות
בהצלחה@בסטפון @GEHCT
תראו על איזה עמידות הוא מדבר ותבינו למה אני מאוכזב.......... -
@מיוזיק אמר בבטריה חדשה לC2:
@אריסטוקרט מה יצא בסוף?
איפה אפשר להשיג בטריה בירשושליםואיפה בחיפה????
-
@שמואל-ש אמר בבטריה חדשה לC2:
אם עדיין מעניין אותכם, אז המחיר בשוק הוא בערך מאה ש"ח (בדוק!-אני לא סתם זורק) ו @בסטפון מוכר בשבעים ללא משלוח ואם תרצו משלוח -תוך כיום! (לאיפה שתרצו) אז זה שמונים.
וקניתי את זה כבר לכמה וכמה אנשים וכולם חזרו אלי עם נצנצים בעיניים...
ויש לו גם ליאנג וגם ל-C2 וכו'
בדוק הכי זול (-חוץ מאתרים שאת זה לא בדקתי) -
@אריסטוקרט מה יצא בסוף?
איפה אפשר להשיג בטריהאני קניתי בפלא קשר בדווידקה סוללה סבבה ב40 שח
-
@מישהו12 אמר בבטריה חדשה לC2:
@אריסטוקרט מה יצא בסוף?
איפה אפשר להשיג בטריהאני קניתי בפלא קשר בדווידקה סוללה סבבה ב40 שח
סבבה אבל לא גרמני
-
@איש-יהודי אמר בבטריה חדשה לC2:
@אברך-כולל
בחיפה אצל קשר סלולר בר כוכבאמרכז הסלולר/המעבדה המרכזית 80₪
@אריסטוקרט אמר בבטריה חדשה לC2:
@MERS אמר בבטריה חדשה לC2:
@A0533057932 אמר בבטריה חדשה לC2:
היה לאחרונה שמועה שיצרו בטריות חדשות עבור C2
האם יש למישהו ידע בנושא (חברה ומקום מכירה)
אני לא מעוניין בקישורים לאיביי עלי אקספרס אמזון וכד' אלא על מיקום בארץ שניתן לבוא ולקנות
תודה מראש לכל העוזריםהפולאר פלוס הוא מטורף- קניתי דרך החברה בגרמניה לקח קצת זמן עד שהגיע אבל מחזיק בC2 יומיים שלוש ומי שמכיר את המכשיר הזללן הזה מבין על מה אני מדבר- ראיתי שיש אותו בכמה מקומות במודיעין עילית- פלא פלוס כמו שהזכיר @כהן-צדק מקודם וכן במעבדה בברכפלד וכו', אם הבנתי נכון מישהו התחיל לייבא לארץ וממילא ניתן/יהיה ניתן בקרוב להשיג בכל מיני חנויות
בהצלחה@בסטפון @GEHCT
תראו על איזה עמידות הוא מדבר ותבינו למה אני מאוכזב..........יש לי כבר שנה שלוש כאלה, מחזיק לי יום וחצי גג יומיים אם כמעט לא השתמשתי, לפני זה היה לי יורוקום מקורי והחזיק פחות וגם נשחק מהר.
@מישהו12 אמר בבטריה חדשה לC2:
ממתי גרמני נהיה סמל של איכות?
מאז שיש חברה גרמנית שמייצרת בטריות איכותיות במיוחד לסלולרי ולכן כשכותבים "גרמנית" מתכוונים סה"כ לבטריה הזאת שיותר טובה מכל השאר כולל מקוריות של נוקיה.
-
@מיוזיק כל הכבוד זה על 3 הודעות מגיע 3 פעמים
אני קונה בשקל לא יודע איפה כבר קדמוך הרבה חכמים שסיפרו על חנויות עלומות שאף אחד לא יודע איפה הם
ובנוסף שאני רואה שאתה מבלבל את המוח כמה פעמים בכל מיני שקרים@מיוזיק אמר במחיר | סוללה ל-נוקיה c2 .:
@הפילוסוף יש חנות בי-ם ברח' צפניה שזה עולה 50
@בסטפון אני קניתי גרמני ב60
-
חברה תזכרו שהמטרה כאן היא לא לחסוך למישהו שקל, אלא כמו שכל הבטריה הזו הגיע לחנויות ע"י הודעות בפורום (תחומים), אז ודאי שיש אפשרות לגרום להגברת התחרות וירידת מחירים, תחפשו ותעדכנו על חנויות שמוכרים בזול,
או הכי יועיל למצוא עוד חברות טובות שמיצרות בטריות ולנסות גם אותם (זה עדיף כי המחירים עלו גם באתרים ולא רק בחנויות ואת זה יותר קשה להוריד) -
@בסטפון @דוב
יש לי סוללה (כבר כמעט שנה!) מקורית של נוקיה (השחורה עם ההולוגרמה)
מחזיקה לי יום וחצי יפה, ויש לציין שאני מדבר הרבה (לא כל היום אבל הרבה + שיעורים \ שירים שאני שומע בבלוטוס)
קניתי אותה ב"איימיש סלולר" בחזו"א בב"ב ב80 ש"ח.
רק בשביל להבין, זה מוזר?
רק לי בטרייה רגילה נורמאלית מחזיקה יום וחצי? -
@בסטפון אמר בבטריה חדשה לC2:
@מיוזיק כל הכבוד זה על 3 הודעות מגיע 3 פעמים
אני קונה בשקל לא יודע איפה כבר קדמוך הרבה חכמים שסיפרו על חנויות עלומות שאף אחד לא יודע איפה הם
ובנוסף שאני רואה שאתה מבלבל את המוח כמה פעמים בכל מיני שקרים@מיוזיק אמר במחיר | סוללה ל-נוקיה c2 .:
@הפילוסוף יש חנות בי-ם ברח' צפניה שזה עולה 50
@בסטפון אני קניתי גרמני ב60
אני יכול רק לומר שקניתי לפני שבוע וחצי בטריה גרמנית שהמליצו עליה בפורום (דרך בסטפון) ואני מרוצה מאוד.
היא מחזיקה לי כולל בלוטוס, שירים, המון שיחות וכו' בערך יום וחצי... -
@אריה-דבי-עלאי כן!
אתה הראשון שאני שומע עליו שבטריה מחזיקה אצלו (כמובן בשימוש רב...) יותר מחצי יום עד יום שלם בדוחק גדול...