עזרה | הוצאת מפתח API של גיימני בנטפרי
-
אשמח אם מישהו יעזור לי אם יש איזושהו דרך להוציא מפתח אפילו שאני מנוטפר או אם מישהו יכול להוציא בשבילי מפתח
תודה על תשומת ליבכם לעניין זה!! -
@חד-גדיא חיפשתי ואין אייך להוציא בנטפרי לפי מה שאני ראיתי וחפרתי ולכן הכנסתי את השאלה הזאת אם מישהו יכול לעזור לי או להוציא לי במקומי
נ.ב אני צריך את זה לסוכן למייל תודה -
@המפתיע תכנס לפה https://aistudio.google.com/prompts/new_chat
ובסימן של המפתח, תנפיק חדש -
לא יודע מה איתכם אבל אני בנטפרי
ואני מצליח ליצור מפתחות ולהשתמש בהם -
אשמח אם מישהו יעזור לי אם יש איזושהו דרך להוציא מפתח אפילו שאני מנוטפר או אם מישהו יכול להוציא בשבילי מפתח
תודה על תשומת ליבכם לעניין זה!!@המפתיע יש לך שתי עיניים, אז תסתכל מה כתוב לך בדף החסימה.
-
אם כתוב בורוד "בדקנו, ולצערנו התוכן באתר זה לא טוב."
או "אנחנו מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה."
אז זה חסום לכולם. -
אם כתוב "תוכן זה לא מתאים לדרגה שלך."
אז אתה כנראה לא במסלול הכי פתוח ושם זה כן פתוח. -
אם כתוב "כתובת זאת סגורה לפי הגדרות ברירת המחדל שהגדרת בחשבונך." זה תלוי בהגדרות האישיות שלך.
-
ואם כתוב (לא זוכר את הלשון) שסגור בקהילה שלך זה קשור להגדרות קהילה.
וזה תשובה גם ל @מגנוס-קרלסן.
לפרטים נוספים עיין בקישור הזה https://netfree.link/wiki/מסלולים_בנטפרי
דרך אגב, @לנציצ הכתובת של גמיני וכו' חסומה גם לAPI במופחת סיכונים (לדוג' סמארטי וכו'), אבל זה לא מונע להשתמש ע"י ישומים שלא רצים במחשב שלך (כמו בינה במייל וכו')
-
-
@המפתיע יש לך שתי עיניים, אז תסתכל מה כתוב לך בדף החסימה.
-
אם כתוב בורוד "בדקנו, ולצערנו התוכן באתר זה לא טוב."
או "אנחנו מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה."
אז זה חסום לכולם. -
אם כתוב "תוכן זה לא מתאים לדרגה שלך."
אז אתה כנראה לא במסלול הכי פתוח ושם זה כן פתוח. -
אם כתוב "כתובת זאת סגורה לפי הגדרות ברירת המחדל שהגדרת בחשבונך." זה תלוי בהגדרות האישיות שלך.
-
ואם כתוב (לא זוכר את הלשון) שסגור בקהילה שלך זה קשור להגדרות קהילה.
וזה תשובה גם ל @מגנוס-קרלסן.
לפרטים נוספים עיין בקישור הזה https://netfree.link/wiki/מסלולים_בנטפרי
דרך אגב, @לנציצ הכתובת של גמיני וכו' חסומה גם לAPI במופחת סיכונים (לדוג' סמארטי וכו'), אבל זה לא מונע להשתמש ע"י ישומים שלא רצים במחשב שלך (כמו בינה במייל וכו')
@123-דג-מלוח תודה רבה על התשובה המפורטת זה חסום לי לפי הגדרות הקהילה שאליה אני שייך
אז אם מישהו יוכל להוציא במקומי מפתח בשבילי אודה לו מאוד!!! -
-
@המפתיע מה הכוונה במקומך ?
אם אתה מתכוון שמישהו יוציא מהחשבון שלו ויתן לך אני לא חושב שמישהו יסכים לקחת את הסיכון (זה גם מוריד בקרדיטים וגם רוכב על החשבון גוגל שלו)
אתה מתכוון שיתחברו לחשבון גוגל שלך ויוציאו ? אם כן אני מוכן, אבל קח בחשבון שצריך בשביל זה את הסיסמה לחשבון גוגל שלך.. אז לא הייתי ממליץ -
@123-דג-מלוח תודה רבה על התשובה המפורטת זה חסום לי לפי הגדרות הקהילה שאליה אני שייך
אז אם מישהו יוכל להוציא במקומי מפתח בשבילי אודה לו מאוד!!!@המפתיע אתה צריך שמישהו שבכלל לא משתמש יביא לך את שלו (אין שום סיכון לדעתי, בשונה ממה שאמר @argeman) תשלח לו מייל עם הקישור וההוראות ותבקש ממנו לשלוח לך את המפתח, לא צריך ידע טכני או איזה גאונות. או שתפתח את החשבון שלך ממקום אחר ותעשה את זה (אל תבנה על חדר מחשבים, אבל לא מידיעה).
אתה יכול גם לפנות לקהילה ולבקש שיפתחו לך, אבל מסתמא לא בכל קהילה יפתחו.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות