עזרה | ויקיפדיה לא מצליח לחפש
-
אחרי שהורדתי ללום S9 7 גיגה והתקנתי את האפליקציה זה לא עובד לי מה עושים למה לא עובד
-
משהו יכול להגיד לי מה מתאים לאנדרואיד 13 תודה
-
משהו יכול להגיד לי מה מתאים לאנדרואיד 13 תודה
-
כלום הורדתי שמתי את זה בסתם תיקיה את הקובץ ואז התקנתי את הקיוקיס איך שקוראים לזה וזהו יש עוד משהו שצריך לעשות
-
כלום הורדתי שמתי את זה בסתם תיקיה את הקובץ ואז התקנתי את הקיוקיס איך שקוראים לזה וזהו יש עוד משהו שצריך לעשות
-
עשיתי את זה ועדיין לא עובד משהו מוזר איפה הקובץ שכל הנתונים נמצאים בו צריכים להיות באיזה תיקיה אולי זה הבעיה
-
עשיתי את זה ועדיין לא עובד משהו מוזר איפה הקובץ שכל הנתונים נמצאים בו צריכים להיות באיזה תיקיה אולי זה הבעיה
ועדיין לא עובד
פרט בבקשה. מה לא עובד? זה לא מייבא בכלל? בסוף היבוא הוא מציג הודעת שגיאה כלשהי? סתם לא מציג את הויקיפדיה?
הקובץ שכל הנתונים נמצאים בו
לא הבנתי למה כבודו מתכוון
-
אחרי שהורדתי ללום S9 7 גיגה והתקנתי את האפליקציה זה לא עובד לי מה עושים למה לא עובד
@המלאך-הגואל זה המקורית או הערוכה עם החיפוש בתוך הערכים שמישהוא מהפורום ערך כי השנייה גם לי לא עובדת טוב (אני מכניס את הקובץ וזה מצליח לקרוא את הדף הראשון אבל אחרי זה כשאני עושה חיפוש האפליקציה יוצרת מהקובץ)
-
הורדתי גירסה עדכנית יותר של קוויקס ועכשו זה עובד תודה רבה
-
@המלאך-הגואל זה המקורית או הערוכה עם החיפוש בתוך הערכים שמישהוא מהפורום ערך כי השנייה גם לי לא עובדת טוב (אני מכניס את הקובץ וזה מצליח לקרוא את הדף הראשון אבל אחרי זה כשאני עושה חיפוש האפליקציה יוצרת מהקובץ)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות