סקר | חברת קו סלולרי הטובה ביותר
-
@מיני-האקר
בגדול לפרטנר והוט יש הכי הרבה אנטנות בארץ!בגדול לפרטנר יש הכי הרבה אנטנות בארץ!
ו(כמובן) יחד איתם הוט מובייל.
בניגוד למה ש(היה) ידוע/נפוץ לחשוב (בעבר) שלפאלפון יש הקליטה הטובה ביותר... כי זה פשוט לא נכון עובדתית. פרטנר (והוט מובייל) מובילים.ובכל אופן, בכל אזור צפון בני ברק, להוט מובייל ישנה קליטה טובה פי כמה וכמה מפלאפון.
כל מי שגר באזור ההוא, שלא יתלבט אפילו.. -
בגדול לפרטנר יש הכי הרבה אנטנות בארץ!
בניגוד למה ש(היה) ידוע/נפוץ לחשוב (בעבר) שלפאלפון יש הקליטה הטובה ביותר... כי זה פשוט לא נכון עובדתית. פרטנר (והוט מובייל) מובילים.ובכל אופן, בכל אזור צפון בני ברק, להוט מובייל ישנה קליטה טובה פי כמה וכמה מפלאפון.
כל מי שגר באזור ההוא, שלא יתלבט אפילו..@סוף-הרחוב כמו שכתבו פה הרבה, זה מאד קשור לאזור, (חוץ מזה שהוא שאל ארצי)
והכמות אנטנות לא אומרת שיש להם קליטה יותר טובה
-
@סוף-הרחוב כמו שכתבו פה הרבה, זה מאד קשור לאזור, (חוץ מזה שהוא שאל ארצי)
והכמות אנטנות לא אומרת שיש להם קליטה יותר טובה
-
בגדול לפרטנר יש הכי הרבה אנטנות בארץ!
כל מי שגר באזור ההוא, שלא יתלבט אפילו.. -
@מיני-האקר תסלח לי שאני מצטרף לתמהים. שסקר לא יעזור כי אין פה מדגם מייצג של דרי כבישי ישראל או ערים שמסתבר שתסתובב בהן. אלא הרבה מבני ברק הרבה מק"ס וכו' וכו', אז סביר שתקבל הרבה תשובות שמייצגות שטח קטן. לכן סקר פה לא יעזור (כלומר פה באתר, אולי תתקשר לאנשים בטלפון לפי כתובת, קח בחשבון שמי שאין לו קליטה לא יענה........).
-
@מיני-האקר תסלח לי שאני מצטרף לתמהים. שסקר לא יעזור כי אין פה מדגם מייצג של דרי כבישי ישראל או ערים שמסתבר שתסתובב בהן. אלא הרבה מבני ברק הרבה מק"ס וכו' וכו', אז סביר שתקבל הרבה תשובות שמייצגות שטח קטן. לכן סקר פה לא יעזור (כלומר פה באתר, אולי תתקשר לאנשים בטלפון לפי כתובת, קח בחשבון שמי שאין לו קליטה לא יענה........).
-
@פיילוט גם פלאפון ורמי לוי ככה?
-
@סוף-הרחוב גם במכלול של כל הארץ ביחד?
-
למי שלא הבין יש לו סיבה שונה ממה שאתם חושבים, הוא צריך את הסקר או כי הוא לא רוצה לחשוף את הסיבה האמיתית שלו [וזכותו] או שהוא צריך את הסקר כי הוא צריך את הסקר [מטעם חברה שלוחת דעת קהל וכדו']
-
אני אנסה להסביר את כל המגיבים...
אי אפשר לענות לסקר הזה!!!
כל אחד מחובר לרשת אחת אולי שתיים. נדיר 3. קשה לאדם להשוות בין חברה אחת לשניה. ובמיוחד שכל אחד גר במקום שונה וחווה בעיות קליטה במקומות שונים.
אז איך בדיוק אני אמור לענות על הסקר הזה?
הנה התשובה שלי...
אני ברמי לוי. אחלה מחיר!!!! זהו יותר מזה אני לא יודע לענות בהשוואה לאחרים
אז שאצביע רמי לוי??? -
אני אנסה להסביר את כל המגיבים...
אי אפשר לענות לסקר הזה!!!
כל אחד מחובר לרשת אחת אולי שתיים. נדיר 3. קשה לאדם להשוות בין חברה אחת לשניה. ובמיוחד שכל אחד גר במקום שונה וחווה בעיות קליטה במקומות שונים.
אז איך בדיוק אני אמור לענות על הסקר הזה?
הנה התשובה שלי...
אני ברמי לוי. אחלה מחיר!!!! זהו יותר מזה אני לא יודע לענות בהשוואה לאחרים
אז שאצביע רמי לוי??? -
@mdy לצורך הענין, אני מחובר ל5 רשתות (רמי לוי, פרטנר, הוט, סלקום, גולן), (בבית כמובן) ובכל זאת זה לא ראיה, אבל מה שאני עניתי, זה מה שעובד לי הכי טוב בכל מקום שאני נמצא
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות