בקשה | פיתוח אפליקציה להפרדת ערוצי השמע בטלפון (בלוטוס ורמקול הטלפון) המטרה: מוסיקה ללא הפרעות!!!
-
@יוני-368 בניתי את זה עם gemini-cli ב30 דק' לא בדקתי אם זה עובד
0d703437-28b0-4d56-98d0-e340505b3029-app-debug.ap -
@kernel לא עובד (בדקתי על שיאומי מקשים), אני לוחץ על 'eanable audio splitting' וזה לא עושה כלום....
-
@kernel אלא מה ?
אני שומע שירים באוזניות ותוך כדי אני מתקשר אלי מטלפון אחר, השירים נעצרים אחר כבוד ומפנים מקום לשיחה הנכנסת... -
@גבעת-זאב
הוא שואל אם הטלפון שלך עבר השרשה, לא אם יש לו קבצי מערכת... זה עד כדי כך ברור שהמכשיר יהיה מושרש? -
לא יודע מה זה השרשה אבל עשיתי פעם משהו עם מצב מפתחים וניפוי באגים ולא זוכר מה עוד, וכל מיני אפליקציות שמעלים בפורום שדורשות רוט עובדות לי מעולה (למשל העכבר של@aass )
אולי פשוט עוד אנשים יבדקו האם זה עובד להם ?
-
לא יודע מה זה השרשה אבל עשיתי פעם משהו עם מצב מפתחים וניפוי באגים ולא זוכר מה עוד, וכל מיני אפליקציות שמעלים בפורום שדורשות רוט עובדות לי מעולה (למשל העכבר של@aass )
אולי פשוט עוד אנשים יבדקו האם זה עובד להם ?
-
@kernel לא עובד (בדקתי על שיאומי מקשים), אני לוחץ על 'eanable audio splitting' וזה לא עושה כלום....
-
@kernel לחצתי גם על start, אבל זה לא עושה שום דבר,
כשאני מקבל שיחה זה שוב עוצר את השמעת המדיה,
מה שכן, מופיע לי בשעת כניסת השיחה שהוענקו הרשאות משתמש עבור האפליקציה,
אולי זה קשור משהו. -
@kernel לחצתי גם על start, אבל זה לא עושה שום דבר,
כשאני מקבל שיחה זה שוב עוצר את השמעת המדיה,
מה שכן, מופיע לי בשעת כניסת השיחה שהוענקו הרשאות משתמש עבור האפליקציה,
אולי זה קשור משהו.@זבון-וזבין זה עוצר את השמעת המדיה אבל לא מעביר את השיחה לטלפון?
-
@זבון-וזבין זה עוצר את השמעת המדיה אבל לא מעביר את השיחה לטלפון?
@kernel לא הבנתי בדיוק מה אתה מתכוון, אבל זה עושה בדיוק מה שהיה מקודם, השיחה עוברת לאוזניה, בין בשיחות נכנסות ובין ביוצאות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות