שאלה | עד כמה קיידרואיד חוסם טוב
-
אני רוצה להזמין נגן מאליאקספרס לבן שלי ולעשות קיידרואיד
עד כמה זה חוסם טוב את הנגן?
והאם איפוס מבטל את זה?@אלוף-במחשבים זה חוסם ב100 אחוז. לגבי איפוס נאמר שם בפוסט שאם הגוגל פלי לא מקורי אזי ניתן לפריצה באיפוס. אני לא ראיתי את זה אף פעם.
-
@אלוף-במחשבים זה חוסם ב100 אחוז. לגבי איפוס נאמר שם בפוסט שאם הגוגל פלי לא מקורי אזי ניתן לפריצה באיפוס. אני לא ראיתי את זה אף פעם.
@ישניאור
בטוח?
אמרו לי שאיפוס מבטל? -
@ישניאור
בטוח?
אמרו לי שאיפוס מבטל?@אלוף-במחשבים סימן שאלה? קריאה?
במכשיר טוב ומקורי איפוס לא מבטל. אצלי היה נגן סיני שעשיתי לו איפוס והוא מת עד היום הזה. אבל טוענים שיש כאלו שכן יוכלו לעבוד ללא החסימה אחרי איפוס.
בלי כל קשר קשה מאוד להגיע לאיפוס. -
@אלוף-במחשבים סימן שאלה? קריאה?
במכשיר טוב ומקורי איפוס לא מבטל. אצלי היה נגן סיני שעשיתי לו איפוס והוא מת עד היום הזה. אבל טוענים שיש כאלו שכן יוכלו לעבוד ללא החסימה אחרי איפוס.
בלי כל קשר קשה מאוד להגיע לאיפוס.@ישניאור אני שמעתי פעם מחבר, שאם אתה צורב גירסה חדשה, זה עוקף את זה.
@צוות-פיקוח אם זה עקיפת סינונים, מחקו את הפוסט
-
@ישניאור אני שמעתי פעם מחבר, שאם אתה צורב גירסה חדשה, זה עוקף את זה.
@חובבן-מקצועי לא בשופטני עסקינן. הסיכוי לעשות את זה הוא אפסי וזה כך על כל סינון.
-
@ישניאור אני שמעתי פעם מחבר, שאם אתה צורב גירסה חדשה, זה עוקף את זה.
@חובבן-מקצועי זה לא עקיפת סינונים
אני רוצה לדעת אם להזמין או לא -
אם יש שירותי גוגל רשמיים אז יש FRP
FRP = נעול את המכשיר אחרי איפוס דרך ריקוברי וכו׳
ברוב הנגנים אין שירותי גוגל רשמיים, מה שאומר שאין FRP ואז החסימה לא הרמטית..
אבל אפשר להתקין את האפליקציה של @בניית-גרסאות שהיא מסדר את זה.. -
אז מה יצא מהכל?
איפוס מבטל?
או לא?
להזמין ולסמוך על קיידרואיד? -
יש משהו אחר שחוסם בחינם
שאני יוכל לעשות לבד
חוץ מקיידרואיד? -
יש משהו אחר שחוסם בחינם
שאני יוכל לעשות לבד
חוץ מקיידרואיד?@אלוף-במחשבים בגדול אין כזה דבר חסימה הרמטית לגמרי כל משהו שהוא קצת מיבן יכול לפרוץ כל דבר תלוי על איזה פורמט אתה צורב,
בכל מקרה זה תלוי מה רמת הידע של הבן, אם רמה בנונית קלאסית כמו כל ילד רגיל הסיכוי לפריצה שואפ ל5 אחוז בערך אם זה משהו קצת יותר מומחה הייתי חושב על חסימה אחרת, -
@אלוף-במחשבים בגדול אין כזה דבר חסימה הרמטית לגמרי כל משהו שהוא קצת מיבן יכול לפרוץ כל דבר תלוי על איזה פורמט אתה צורב,
בכל מקרה זה תלוי מה רמת הידע של הבן, אם רמה בנונית קלאסית כמו כל ילד רגיל הסיכוי לפריצה שואפ ל5 אחוז בערך אם זה משהו קצת יותר מומחה הייתי חושב על חסימה אחרת,הייתי חושב על חסימה אחרת
איזו?
-
הייתי חושב על חסימה אחרת
איזו?
@אלוף-במחשבים חסימה שחוסמת את הצירבה על המכשיר אני לא מכיר אבל מסתמא יש
-
יש משהו אחר שחוסם בחינם
שאני יוכל לעשות לבד
חוץ מקיידרואיד?פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@שמואל-הסיני אין הבדל אם יש נגן עם FPR או האפליקציה של בנית גרסאת לבין נגן עם גרסא כשרה
-
פוסט זה נמחק!
frp
מה זה?
-
@שמואל-הסיני אין הבדל אם יש נגן עם FPR או האפליקציה של בנית גרסאת לבין נגן עם גרסא כשרה
@הישבשר-המלומד לא נכון בכלל!!
-
frp
מה זה?
@אלוף-במחשבים הגנת איפוס מבית גוגל.
-
@אלוף-במחשבים הגנת איפוס מבית גוגל.
@שמואל-הסיני ילמדו רבנו למה רוט אפשר להקפיע כמובן
-
@שמואל-הסיני ילמדו רבנו למה רוט אפשר להקפיע כמובן
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@שמואל-הסיני
אז להזמין ולסמוך על קיידרואיד?
כי הבן שלי לא כזה מייבין גדול
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות