שאלה | מעוניין לפתח סינון לאנדרואיד בלי לעשות root למכשיר
-
איך אני יכול לפתח סינון לאנדרואיד בלי לדפוק את המכשיר ולעשות לו root כי מבדיקות שעשיתי הבנתי כדי למשל לשים את האפלקציה של ווריפי על טאבלט צריך לעשות לפני root למכשיר אני לא מבין בזה יותר מדיי אשמח לעזרה
-
@yehokarpel תגדיר ''סינון'' כי MDM הוא גם סינון והוא לא דורש רוט...
ולמה לפתח חדשים כשיש היום המון..
@נוחעם-FM אני מתכוון לסינון תכנים בזמן אמת לסנן תמונות וסרטונים באפלקציות במכשיר ולא רק לניהול גישה לאפלקציות או אתרים מה שמכונה חסימה הרמטית
-
@נוחעם-FM אני מתכוון לסינון תכנים בזמן אמת לסנן תמונות וסרטונים באפלקציות במכשיר ולא רק לניהול גישה לאפלקציות או אתרים מה שמכונה חסימה הרמטית
@yehokarpel
@הישבשר-המלומד התעסק עם זה וגם בנה MDM שמסנן תוכן גרפי ע''י Ai
וגם בנטספארק יש סינון תמונות באתרים ע''י MLM אני חושב..הפואנטה היא שאתה מגדיר אפליקציה שלך שסורקת את המכשיר כל הזמן כמנהל המכשיר.
-
@yehokarpel
@הישבשר-המלומד התעסק עם זה וגם בנה MDM שמסנן תוכן גרפי ע''י Ai
וגם בנטספארק יש סינון תמונות באתרים ע''י MLM אני חושב..הפואנטה היא שאתה מגדיר אפליקציה שלך שסורקת את המכשיר כל הזמן כמנהל המכשיר.
-
אם מישהוא יש לו יותר מידע אשמח לשמוע
-
אם מישהוא יש לו יותר מידע אשמח לשמוע
-
@yehokarpel אני סתם מנסה להבין אם אתה כותב שאתה לא מידי מבין ובקושי יודע מה האופציות בMDM וכדומה אז איך אתה חושב שגם תצליח ליצור חסימה? זה מצריך המון המוון המוון ידע??!
@שלוםפ קלוד קוד ושאר כלי AI
-
@yehokarpel אני סתם מנסה להבין אם אתה כותב שאתה לא מידי מבין ובקושי יודע מה האופציות בMDM וכדומה אז איך אתה חושב שגם תצליח ליצור חסימה? זה מצריך המון המוון המוון ידע??!
@שלוםפ במחשב אני כן מבין כי כבר יש סינון שבניתי עם דרייבר למחשב אבל כל מה שקשור לאנדרואיד אני דיי סתום בזה
-
@שלוםפ קלוד קוד ושאר כלי AI
-
@yehokarpel בדיוק באתי לערוך את הפוסט ולומר לך שלדעתי אי אפשר עדיין לבנות דבר בכזה סדר גודל מ0 ל100 אם אין לך מספיק ידע בעניין ובקושי יודע מה זה MDM.
@שלוםפ MDM
זה סינון בזמן אמת על המסך לא?טעות שלי התבללתי עם שתי מושגים שונים
מקווה שלא עשיתי לעצמי עכשיו פדיחה
-
@שלוםפ MDM
זה סינון בזמן אמת על המסך לא?טעות שלי התבללתי עם שתי מושגים שונים
מקווה שלא עשיתי לעצמי עכשיו פדיחה
@yehokarpel MDM בתרגום לעברית זה מנהל מכשיר (Mobile Device Management) בעצם לתת למשהו מסויים שליטה מלאה על כל פעולה שקוראת במכשיר זה לאו דווקא סינון בזמן אמת.
אל תסמוך על AI בדברים האלה בעניים עצומות ודאי לא אם אתה בנטפרי וודאי שלא על ג'ימיני מנסיון בתחומים האלה הוא הכי מבלבל במוח מכולם הוא יותר מידי בטוח בעצמו ומאוד לא זהיר, כמה פעמים נוא נתן לי הוראות לעשות דברים שאם הייתי מקשיב לו הייתי דופק מכשירים אולי לנצח.
-
איך אני יכול לפתח סינון לאנדרואיד בלי לדפוק את המכשיר ולעשות לו root כי מבדיקות שעשיתי הבנתי כדי למשל לשים את האפלקציה של ווריפי על טאבלט צריך לעשות לפני root למכשיר אני לא מבין בזה יותר מדיי אשמח לעזרה
@yehokarpel קיצור שורה תחתונה בא תגיד מה אתה רוצה שישאר פתוח מה אתה רוצה לסגור ואני ינסה לומר לך מה הכי מתאים לך MDM לא הורס את המכשיר ולא דופק כלום,צריך רק לדעת מה מתאים ולמי, אשמח שתתן יותר מידי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות