להורדה | בין הזמנים - תוכנה לניהול השימוש במחשב
-
@שקאד כן כמו קוד רשיון שיש לך במחשב לווינודוס, אופיס..
@הרב-של-השכונה
אז מה אני יעשה אם זה חסום לי?
באתר לא מוזכר שום דבר על הקוד -
@הרב-של-השכונה
אז מה אני יעשה אם זה חסום לי?
באתר לא מוזכר שום דבר על הקוד@שקאד תכנס מהקישור שהוא למעלה הדביק..
צריך לבדוק באמת מה כתוב שמתקינים את התוכנה איך להפעיל כלומר מה האפשרויות אני לא התקנתי לומר לך או להכנס מטלפון אחר לקבל קוד וזהו.. -
@שקאד תכנס מהקישור שהוא למעלה הדביק..
צריך לבדוק באמת מה כתוב שמתקינים את התוכנה איך להפעיל כלומר מה האפשרויות אני לא התקנתי לומר לך או להכנס מטלפון אחר לקבל קוד וזהו.. -
תוכנה לניהול השימוש במחשב
שלום וברכה
לקראת זמן אלול הממשמש ובא
יצרתי (AI כמובן) תוכנה למחשב לניהול השימוש בו
ויקרא שמה בישראל 'בין הזמנים'התוכנה צריכה להיות מאובטחת לגמרי , אולם אתם מוזמנים לפרוץ ולעדכן על פירצות ובעז"ה נמצא פתרון לכל פירצה עד ליצירת דבר שיהיה קשה מאוד לפרוץ.
להורדה: github.com/Lev-Good/Between-times/releases (לוחצים על הגרסה האחרונה — קובץ ההתקנה שעם הסיומת .exe)
אתר תדמית שה AI עשה, כי למה לא.
אפשר להוריד גם מהדרייב לחסומי גיטהאב (להוריד כוכביות מהקישור. אפשר להוריד או את קובץ ההתקנה או את הקובץ המכווץ. שימו לב שאני לא בטוח שאזכור לעדכן שם בדרייב תמיד את הקובץ המעודכן ביותר.)אשמח מאוד לשמוע תגובות, שאלות והצעות לשיפור
גילוי נאות: בהתקנת התוכנה נדרש קוד רישיון אותו ניתן לקבל חינם בהרשמה לפורום עורכים תורניים.
תמונות נוספות בהמשך הפוסטים.

-
בינתיים עד שאני יסיר את הדרישה הזו מהתוכנה,
אשמח לעזור למי שצריך ולרשום אותו שם בפורום [שהוא מילא לא פעיל כלל] ולהביא לו קוד רישיון. -
בינתיים עד שאני יסיר את הדרישה הזו מהתוכנה,
אשמח לעזור למי שצריך ולרשום אותו שם בפורום [שהוא מילא לא פעיל כלל] ולהביא לו קוד רישיון.@לב-טוב
תודה רבה
כשניסיתי להתקין את זה על מחשב בלי אינטרנט זה לא עבד האם יש דרך לעשות את זה שיעבוד
||אם אפשר כי זה קצת דחוף כי ביום ראשון אני יוצא לישיבה ואני באמת רוצה שיהיה לי את זה על המחשב שלי שהוא בלי אינטרנט וקשה לי להשיג גישה לאיטרנט שם שוב תודה רבה רבה! זה מאוד יעזור לי!
אגב אני בארה"ב אז לא לתמוהה על השעות (עדין לא שבת פה)||
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות