בירור | פלטפורמה מומלצת לקליקרים
-
שלום שבוע טוב,
אני מחפש עבור אירוע פלטפורמת קליקרים חינמית שמבוססת על ivr.שקלתי לפתח אחת על גבי ימות עם שרת משלי, אבל אם יש פתרון שקיים כבר מה טוב,
- אשמח לדעת אילו פלטפורמות יש שתומכות בזה בצורה חינמית וא"כ מה המגבלות,
- האם קיים כבר פרוייקטים (קוד פתוח) בימות עבור זה שזמינים,
- האם לפתח דבר כזה על גבי ימות יהיה יציב מבחינת תזמון (כלומר מה הדיליי בין לחיצה לקבלת הקריאה
- האם יש שינויים ניכרים בין מכשיר פלאפון למכשיר פלאפון)
הדגש על חינמית זה בגלל שהמחיר שלוקחות החברות שראיתי כגון טריקס זה מחירי עושק לדעתי האישית...
תודה רבה
-
שלום שבוע טוב,
אני מחפש עבור אירוע פלטפורמת קליקרים חינמית שמבוססת על ivr.שקלתי לפתח אחת על גבי ימות עם שרת משלי, אבל אם יש פתרון שקיים כבר מה טוב,
- האם לפתח דבר כזה על גבי ימות יהיה יציב מבחינת תזמון (כלומר מה הדיליי בין לחיצה לקבלת הקריאה
הדגש על חינמית זה בגלל שהמחיר שלוקחות החברות שראיתי כגון טריקס זה מחירי עושק לדעתי האישית...
תודה רבה
-
שלום שבוע טוב,
תודה רבה
-
@cfopuser
יש לך את התכנית קליקרב זה יחסית זול וממש מומלץ
זה עם רובוט שמכניס הערות וכדו'
השתמשתי בזה השבוע והיה ממש נחמד
https://clickrav.onrender.com/
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות