בעיה | ביצירת סקריפט
-
יכול להיות שזה בגלל שאני מעלה קובץ של דרייב ולא פי די אף
וכן רציתי לשאול גם אם הכיתוסב יוצא לי הפוך אז איך אני משנה את זה גם?@ARISH
הבנתי שאתה מבין בזה ואשמח ממש לעזרה .( סליחה עם הפניה אליכה אמורה להיות אחרת אני פשוט לא ממוקצעת פה במתמחים ..) -
נטפרי יש הרבה בעיות בשמירה,
ולפעמים אם זה דורש הרשאה חשבון לדרייב או משהו כזה זה נתקע -
תגובה: בעיה | בעיה בהרצת קוד בגוגל סקריפט
אני כותבת את כל הפרטים כדי לעשותסקריפט ואני לא מצליחה לעשות אשר אחרי שעשיתי את הקוד@בסיעתא-דישמיא אני יכול לעזור לך בל''נ באישי, מה המייל שלך
-
@בסיעתא-דישמיא אני יכול לעזור לך בל''נ באישי, מה המייל שלך
@לב-טוב @gmail.com M0534195383
-
@לב-טוב @gmail.com M0534195383
@בסיעתא-דישמיא שלחתי לך
-
@בסיעתא-דישמיא שלחתי לך
@לב-טוב תודה
-
@לב-טוב תודה
@בסיעתא-דישמיא הסתדרת?
בגדול נטפרי לא נותנים לשמור סקריפטים שכוללים קריאה לשירות חיצוני או לדרייב, הם מבקשים הקלטת תעבורה של כל סקריפט כזה לצורך שמירה ולא תמיד הם מאשרים אלא א"כ אין להם בעיה אם התוכן וגם אז לא ניתן לשנות כלום בלי בקשה מהם.
אם יש צורך בעזרה אישית ייתכן שאוכל לעזור בזה בלי צורך בהמתנה לנטפרי.. (אחר שאבדוק שהתוכן אכן לא אמור להחסם ע"י נטפרי...). -
@בסיעתא-דישמיא הסתדרת?
בגדול נטפרי לא נותנים לשמור סקריפטים שכוללים קריאה לשירות חיצוני או לדרייב, הם מבקשים הקלטת תעבורה של כל סקריפט כזה לצורך שמירה ולא תמיד הם מאשרים אלא א"כ אין להם בעיה אם התוכן וגם אז לא ניתן לשנות כלום בלי בקשה מהם.
אם יש צורך בעזרה אישית ייתכן שאוכל לעזור בזה בלי צורך בהמתנה לנטפרי.. (אחר שאבדוק שהתוכן אכן לא אמור להחסם ע"י נטפרי...). -
ב בסיעתא דישמיא סימן נושא זה כנפתר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות