לא כל דבר שלא הצלחת הוא "לא נפתר"
-
יש תופעה בפורום שאותי אישית היא מרגיזה מאוד יש הרי אפשרות על כל נושא לסמן אם הוא נפתר או לא, יש הרבה מקרים שזה אכן מוצדק לכתוב לא נפתר על נושא כשבאמת אף אחד לא ענה תשובה גורפת וחד משמעית, אבל יש מקרים שזה ממש לא קשור לכתוב לא נפתר לדוגמא "איך מחליפים imei לנוקיה c2" ובזה כל מי שיודע, יודע שזה פשוט לא קיים אין אפשרות כזו הכלים שמחלפים לא שווים ההחלפה, זה מציאות מוגמרת וזה הכי "נפתר" שיש כי מטרת הנפתר ולא נפתר היא שבפעם הבאה שמישהו יתקל באותה בעייה ידע שבעבר כבר פתרו אותה והדוגמא שהבאתי היא נפתר כי פעם הבאה שמישהו ירצה להחליף imei לc2 ידע שזה לא קיים.
יש עוד סגנון של כאלה שאנשים טרחו וענו להם תשובה מלאה אבל הם לא היה להם כח לתהליכים ארוכים למיניהם ונתקעו בשאלה "אין אפשרות קצרה יותר?" ומסמנים כלא נפתר וגם פה שוב פעם זה שלך אין כח הבא שיבא יוכל למצוא פה את פתרונו המלא. -
יש תופעה בפורום שאותי אישית היא מרגיזה מאוד יש הרי אפשרות על כל נושא לסמן אם הוא נפתר או לא, יש הרבה מקרים שזה אכן מוצדק לכתוב לא נפתר על נושא כשבאמת אף אחד לא ענה תשובה גורפת וחד משמעית, אבל יש מקרים שזה ממש לא קשור לכתוב לא נפתר לדוגמא "איך מחליפים imei לנוקיה c2" ובזה כל מי שיודע, יודע שזה פשוט לא קיים אין אפשרות כזו הכלים שמחלפים לא שווים ההחלפה, זה מציאות מוגמרת וזה הכי "נפתר" שיש כי מטרת הנפתר ולא נפתר היא שבפעם הבאה שמישהו יתקל באותה בעייה ידע שבעבר כבר פתרו אותה והדוגמא שהבאתי היא נפתר כי פעם הבאה שמישהו ירצה להחליף imei לc2 ידע שזה לא קיים.
יש עוד סגנון של כאלה שאנשים טרחו וענו להם תשובה מלאה אבל הם לא היה להם כח לתהליכים ארוכים למיניהם ונתקעו בשאלה "אין אפשרות קצרה יותר?" ומסמנים כלא נפתר וגם פה שוב פעם זה שלך אין כח הבא שיבא יוכל למצוא פה את פתרונו המלא. -
@שלוםפ צודק מאוד.
וגם בבקשה אם יש פתרון - תסמנו את הפוסט הספציפי כדי שמי שייכנס לנושא הזה עוד שלושה חודשים לא יצטרך לגלול ולחפש את הפתרון בעצמו.@אברהם-גלסר איך מסמנים פוסט שהוא התשובה או הפתרון
-
@אברהם-גלסר איך מסמנים פוסט שהוא התשובה או הפתרון
@נחמן-בניה בשלוש נקודות על הפוסט.

-

@אברהם-גלסר
זה מה שמופיע לא מופיע משהו לסמן כנםתר -

@אברהם-גלסר אה נראה לי אין לי כי אני לא מדריך
-
@אברהם-גלסר אה נראה לי אין לי כי אני לא מדריך
@נחמן-בניה לא קשור, זה רק פותח הנושא יכול.

ורק אז, אפשר לעשות או על כל הנושא פשוט "נפתר":

או לסמן פוסט ספציפי כפתרון:

-
@אברהם-גלסר
זה מה שמופיע לא מופיע משהו לסמן כנםתר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות