בקשת מידע | אפליקציות גוגל צ'אט באנדרואיד
-
@ע-ה-דכו-ע גם אני משתמש ב-m36+ ושם המייל עובד
גם לי עובד המייל. דיברתי על האפשרות להציג את הצ'אט גם כן בתוך המייל (מיט כן יש לי שם)
@ע-ה-דכו-ע נו מעולה תיכנס להגדרות ותאשר הצגה של הצ׳אט אבל אם אתה בנטפרי זה לא יעזור
-
@ע-ה-דכו-ע נו מעולה תיכנס להגדרות ותאשר הצגה של הצ׳אט אבל אם אתה בנטפרי זה לא יעזור
-
זהו, שאין לי אפשרות כזו בהגדרות עד כמה שעיניי רואות
למה בנטפרי זה לא יעזור? אפליקציית צ'אט עובדת לי בנטפרי
@ע-ה-דכו-ע באמת?? לי כבר שלוש חודשים לפחות היא לא עובדת לי למרות שיש לי תעודות אבטחה אלא א"כ אני עושה תצוגת מחשב בכרום אבל זה לא כ"כ נח
אין כזה דבר זה חייב להופיע העלתי כבר צילום מסך למעלה
-
@ע-ה-דכו-ע באמת?? לי כבר שלוש חודשים לפחות היא לא עובדת לי למרות שיש לי תעודות אבטחה אלא א"כ אני עושה תצוגת מחשב בכרום אבל זה לא כ"כ נח
אין כזה דבר זה חייב להופיע העלתי כבר צילום מסך למעלה
-
עכשיו על פעם שאני נכנס הוא לא מתעדכן אלא מידי פעם איך אני עושה שזה יתעדכן על כניסה ולא מידי פעם יראה כל פעם אותו דבר?
@מטען-נייד אתה נכנס ממחשב או מאנדרואיד?
-
אני עם מכשיר אנדרואיד 10 עם תעודות של נטפרי עם רוט ומגיסק, ואפליקציית גוגל צאט לא עובדת לי, וגם הצאט שבתוך אפליקציית המייל לא עובד.
הפתרו ןהיחיד בנתיים הוא בדפדפן בגרסת מחשב קטן ולא נוח.
כשהיה לי אנדרואיד 9 זה עבד מעולה.
תכלס יש פתרון למישהו?@דירת-עראי פעם אחת מתחברים ללא נטפרי ואז הצאט במייל עובד
-
@מטען-נייד
כלומר ההודעות שמגיעים אחר כך כשאני חוזר לנטפרי מתעדכנות? חוץ מקפיצת ההודעה? -
@מטען-נייד
כלומר ההודעות שמגיעים אחר כך כשאני חוזר לנטפרי מתעדכנות? חוץ מקפיצת ההודעה?@דירת-עראי כן
-
@מטען-נייד תודה!
(עדיין לא יכול לעשות לייק) -
@מטען-נייד תודה!
(עדיין לא יכול לעשות לייק)@דירת-עראי בשביל ספויילר יורדים שתי שורות למטה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות