בקשת מידע | חסימה לטאבלט?
-
יש לי טאבלט עם ויפי בלבד
אני רוצה לשים עליו חסימה איזה חסימה הכי מומלצת?
כושר פלי
מושגח פלוס או כל דבר אחר
אגב אני צריך וואטצפ וכמה אפליקציות -
יש לי טאבלט עם ויפי בלבד
אני רוצה לשים עליו חסימה איזה חסימה הכי מומלצת?
כושר פלי
מושגח פלוס או כל דבר אחר
אגב אני צריך וואטצפ וכמה אפליקציות@עמי-מחשבים
קודם תבדוק שאין חסימה חינמית שמתאימה לך-
https://mitmachim.top/topic/87064/שיתוף-כל-אפליקציות-החסימה-והסינון-שהועלו-לפורום-מתעדכן-אפליקציות-למכשירים-כשרים-מתעדכן?_=1786025690963
אם אתה מחפש בכל זאת כשרות הרמטית אני יודע שהכי טוב זה הדרן\ עסקן\ נתיב מובייל תראה למי מהם יש גם כשרות על טאבלטים -
@עמי-מחשבים
קודם תבדוק שאין חסימה חינמית שמתאימה לך-
https://mitmachim.top/topic/87064/שיתוף-כל-אפליקציות-החסימה-והסינון-שהועלו-לפורום-מתעדכן-אפליקציות-למכשירים-כשרים-מתעדכן?_=1786025690963
אם אתה מחפש בכל זאת כשרות הרמטית אני יודע שהכי טוב זה הדרן\ עסקן\ נתיב מובייל תראה למי מהם יש גם כשרות על טאבלטים@קראנץ-ונילה איזה אופציות בתשלום עוד יש חוץ משלושת אלו
-
השאלה מה אתה מחפש
כושר פליי- טוענים שזה חסימה חלשה מאוד -
השאלה מה אתה מחפש
כושר פליי- טוענים שזה חסימה חלשה מאוד@קראנץ-ונילה אני לא יודע בדיוק מה אני מחפש
אם תוכל לפרט את האופציות הקימות בשוק וחסרונות ומעלות -
אם אתה מחפש חסימה עם רבנים מוסמכים מעליה זה 3 האופציות שהבאתי
(יש גם אופצייה דחוקה להשתמש בנטפרי או באתרוג ולבקש מהם לפתוח את וואטסאפ השאלה איזה עוד דברים אתה רוצה)
יש את כושר פליי\ נטסמארט\ נטספארק (השניים האחרונים הבנתי שמתבססים על רימון) שהם חסימות חלשות ופחות מגובות מרבנים -
אם אתה מחפש חסימה עם רבנים מוסמכים מעליה זה 3 האופציות שהבאתי
(יש גם אופצייה דחוקה להשתמש בנטפרי או באתרוג ולבקש מהם לפתוח את וואטסאפ השאלה איזה עוד דברים אתה רוצה)
יש את כושר פליי\ נטסמארט\ נטספארק (השניים האחרונים הבנתי שמתבססים על רימון) שהם חסימות חלשות ופחות מגובות מרבנים@קראנץ-ונילה הייתי שמח להשתמש בנטפרי רק שכמה שביקשתי הם לא מוכנים לפתוח בטאבלט וואטצפ
מישהו מכיר שפתחו לו וואטצפ בטאבלט -
@קראנץ-ונילה הייתי שמח להשתמש בנטפרי רק שכמה שביקשתי הם לא מוכנים לפתוח בטאבלט וואטצפ
מישהו מכיר שפתחו לו וואטצפ בטאבלט@עמי-מחשבים אם הם מאשרים לך וואטספ אפילו רק על מחשב, אז יכול להיות שאם תתקין את הוואטספ לפני שאתה שם וויפרי על הטאבלט זה יעבוד כמו שהוואטספ עובד באמולטר עם חסימה של נטפרי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות