בקשה | בקשה: קובץ צריבה / קושחה (Firmware) לנגן Ruizu H8 (דגם m922y_h8)
-
שלום לכולם,
הנגן שלי מסוג Ruizu H8 (אנדרואיד 5.1) נתקע בלולאת Recovery בעקבות מחיקת מתקין החבילות.פרטי המכשיר מתוך מסך השגיאה:
alps/full_m922y_h8/m922y_h8
אשמח מאוד אם למישהו יש קובץ קושחה מתאים (ROM) כולל קובץ scatter לצריבה ב-SP Flash Tool.
תודה רבה! -
שלום לכולם,
הנגן שלי מסוג Ruizu H8 (אנדרואיד 5.1) נתקע בלולאת Recovery בעקבות מחיקת מתקין החבילות.פרטי המכשיר מתוך מסך השגיאה:
אשמח מאוד אם למישהו יש קובץ קושחה מתאים (ROM) כולל קובץ scatter לצריבה ב-SP Flash Tool.
תודה רבה!@SHLOMO1221 יש לי כזה נגן אם אתה יודע לשאוב אני אולי יכול לעזר...
-
תודה רבה!
לי כרגע אין נגן עובד ביד (הנגן שלי תקוע בלולאת Recovery), אז אני לא יכול לשאוב בעצמי.אם יש לך אפשרות לבצע גיבוי/שאיבה (Readback) מתוך הנגן התקין שלך דרך SP Flash Tool ולהעלות לכאן את הקובץ וקובץ ה-scatter, זה יעזור לי מאוד ויציל לי את המכשיר!
אם אתה צריך עזרה או מדריך איך לשאוב ממנו את הקובץ, רק תגיד.
-
תודה רבה!
לי כרגע אין נגן עובד ביד (הנגן שלי תקוע בלולאת Recovery), אז אני לא יכול לשאוב בעצמי.אם יש לך אפשרות לבצע גיבוי/שאיבה (Readback) מתוך הנגן התקין שלך דרך SP Flash Tool ולהעלות לכאן את הקובץ וקובץ ה-scatter, זה יעזור לי מאוד ויציל לי את המכשיר!
אם אתה צריך עזרה או מדריך איך לשאוב ממנו את הקובץ, רק תגיד.
@SHLOMO1221 איפה אתה נמצא (באיזה עיר)אני יכול לתת לך את הנגן לעשות את זה, אני לא יודע לעשות את זה לבד...
-
@SHLOMO1221 איפה אתה נמצא (באיזה עיר)אני יכול לתת לך את הנגן לעשות את זה, אני לא יודע לעשות את זה לבד...
@NAV-ANUTK תודה ענקית על הנכונות לעזור!
אני נמצא בבית שמש.אם אנחנו קרובים, ננסה להסתדר. אם אנחנו רחוקים, אני יכול לנסות להדריך אותך כאן שלב אחרי שלב איך לעשות את השאיבה במחשב שלך (זה תהליך די פשוט), או להתחבר אליך מרחוק דרך AnyDesk/TeamViewer אם זה נח לך. מה אומר?
-
שלום לכולם,
תודה רבה!@SHLOMO1221 אם לא תסדר בסוף תשלח לי מייל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות