דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. כללי - עזרה הדדית
  3. שאלה | תוכנה שתוריד הורדות מרובות מעמוד אחד ברשת

שאלה | תוכנה שתוריד הורדות מרובות מעמוד אחד ברשת

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי - עזרה הדדית
13 פוסטים 7 כותבים 68 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ש מנותק
    ש מנותק
    שלי שלך
    כתב נערך לאחרונה על ידי שלי שלך

האם יש כזה דבר?
    אני רוצה להוריד מאתר חינמי 150 אייקונים
    אני צריך להוריד אחד אחד

האם יש אפשרות להריץ איזה קוד או תוכנה שתוריד לי את הכל לתוך קובץ אחד מסודר?

ש ע"ה דכו"עע משה מזרחימ שלמה רביבש 4 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • ש שלי שלך

האם יש כזה דבר?
      אני צריך להוריד אחד אחד

ש מנותק
      ש מנותק
      שלי שלך
      כתב נערך לאחרונה על ידי
      פוסט זה נמחק!
      הישבשר המלומדה תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ש שלי שלך

פוסט זה נמחק!

הישבשר המלומדה מנותק
        הישבשר המלומדה מנותק
        הישבשר המלומד
        מדריכים
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלי-שלך פה זה קלוד 😄

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ש שלי שלך

האם יש כזה דבר?
          אני צריך להוריד אחד אחד

ע"ה דכו"עע מנותק
          ע"ה דכו"עע מנותק
          ע"ה דכו"ע
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלי-שלך תביא קישור לאתר

ש 2 תגובות תגובה אחרונה
          0
          • הישבשר המלומדה הישבשר המלומד

@שלי-שלך פה זה קלוד 😄

ש מנותק
            ש מנותק
            שלי שלך

@הישבשר-המלומד
            הוא טוען לי שאין לו כזו אפשרות
            רק שאני יוריד הכל ואני אביא לו
            והוא יסדר לי את זה בקובץ לפי מה שאני צריך

י. פל.י תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@שלי-שלך תביא קישור לאתר

ש מנותק
              ש מנותק
              שלי שלך

@ע-ה-דכו-ע
              הא למה לך?

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ש שלי שלך

@הישבשר-המלומד
                הוא טוען לי שאין לו כזו אפשרות
                רק שאני יוריד הכל ואני אביא לו
                והוא יסדר לי את זה בקובץ לפי מה שאני צריך

י. פל.י מנותק
                י. פל.י מנותק
                י. פל.
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלי-שלך
                תריץ אותו מתוך הדפדפן.

גאה להיות חלק:
                otzaria.org

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
                🙄
                0
                • י. פל.י י. פל.

@שלי-שלך
                  תריץ אותו מתוך הדפדפן.

ש מנותק
                  ש מנותק
                  שלי שלך

@י.-פל.
                  סורי
                  אפשר הסבר בבקשה?

איזה עוד צורות ניתן להריץ קלוד?

י. פל.י תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@שלי-שלך תביא קישור לאתר

ש מנותק
                    ש מנותק
                    שלי שלך
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע
                    אתה תוריד לי?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ש שלי שלך

@י.-פל.
                      סורי
                      אפשר הסבר בבקשה?

י. פל.י מנותק
                      י. פל.י מנותק
                      י. פל.
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלי-שלך כתב:

יש להם תוסף כרום.
                      ואפשר לבקש מהאפליקציה להתחבר לעמוד (או לפתוח את התוסף עצמו, לא נח כ״כ), ולהוריד לך הכל.

גאה להיות חלק:
                      otzaria.org

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • ש שלי שלך

האם יש כזה דבר?
                        אני צריך להוריד אחד אחד

משה מזרחימ מנותק
                        משה מזרחימ מנותק
                        משה מזרחי
                        מדריכים
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלי-שלך
                        ניסת עם IDM?
                        לעשות "תפסן אתרים"

הסיסמה לקבצים הדחוסים שלי : 1234

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • ש שלי שלך

האם יש כזה דבר?
                          אני צריך להוריד אחד אחד

שלמה רביבש מנותק
                          שלמה רביבש מנותק
                          שלמה רביב
                          כתב נערך לאחרונה על ידי שלמה רביב

@ע-ה-דכו-ע @י.-פל. למה לבזבז קרדיטים?
                          סימניה חכמה הכי פשוטה, באתחלה היא גוללת כדי לראות את כל העמוד, אח"כ לוחצים על אייקון מסויים שהוא יבין מה סוג האייקון, וזה מוריד הכל.

javascript:(function(){var s=document.createElement('script');s.src='https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jszip/3.10.1/jszip.min.js';s.onload=function(){alert('קודם נגלול את כל הדף לטעינת התמונות. זה עשוי לקחת כמה שניות...');function autoScroll(cb){var lastHeight=0;var sameCount=0;var interval=setInterval(function(){window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);var newHeight=document.body.scrollHeight;if(newHeight===lastHeight){sameCount++;}else{sameCount=0;}lastHeight=newHeight;if(sameCount>=3){clearInterval(interval);window.scrollTo(0,0);setTimeout(cb,500);}},600);}autoScroll(function(){alert('סיימנו לגלול. עכשיו לחץ על אחד מהאייקונים הרצויים. לביטול - Esc');var overlay=null;function highlight(e){if(overlay)overlay.style.outline='';overlay=e.target;overlay.style.outline='3px solid red';}function keyHandler(e){if(e.key==='Escape'){cleanup();}}function cleanup(){document.removeEventListener('mouseover',highlight,true);document.removeEventListener('click',clickHandler,true);document.removeEventListener('keydown',keyHandler,true);if(overlay)overlay.style.outline='';}function getUrl(el){return el.src||el.getAttribute('data-src')||el.getAttribute('data-original')||el.getAttribute('data-lazy-src')||el.href||'';}async function clickHandler(e){e.preventDefault();e.stopPropagation();cleanup();var el=e.target;if(el.tagName!=='IMG'){alert('נא ללחוץ על תמונה');return;}var selector;if(el.className&&typeof el.className==='string'&&el.className.trim()){selector='img.'+el.className.trim().split(/\s+/).join('.');}else{var parent=el.parentElement;var depth=0;while(parent&&depth<4){if(parent.className&&typeof parent.className==='string'&&parent.className.trim()){selector='.'+parent.className.trim().split(/\s+/).join('.')+' img';break;}parent=parent.parentElement;depth++;}if(!selector)selector='img';}var elements=Array.from(document.querySelectorAll(selector));if(!confirm('סלקטור: '+selector+'\nנמצאו '+elements.length+' אלמנטים. להוריד את כולם?')){return;}var zip=new JSZip();var count=0;var failed=0;for(var el2 of elements){var url=getUrl(el2);if(!url){failed++;continue;}try{var resp=await fetch(url);var blob=await resp.blob();var filename=url.split('/').pop().split('?')[0]||('icon-'+count+'.png');zip.file(filename,blob);count++;}catch(err){failed++;console.warn('נכשל:',url);}}var content=await zip.generateAsync({type:'blob'});var link=document.createElement('a');link.href=URL.createObjectURL(content);link.download='icons.zip';link.click();alert('הורדו '+count+' מתוך '+elements.length+' אייקונים. '+(failed>0?(failed+' נכשלו.'):''));}document.addEventListener('mouseover',highlight,true);document.addEventListener('click',clickHandler,true);document.addEventListener('keydown',keyHandler,true);});};document.head.appendChild(s);})();

ממש נוח:
                          9416ee1d-1218-45af-95db-60399a09cb66-image.jpeg 20bfa1a4-1a91-4a77-931e-6eed56e11fdb-image.jpeg

קרדיט לפרומט - לי:)

הוראות הפעלה:

לחיצה ימנית על סרגל הסימניות, הוסף דף, בשם כותבים, "הורד אייקונים דוגמה, ובקישור מדביקים את הקוד.

לאתר שלי - רביב דיגיטל

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                          4
                          • שלמה רביבש שלמה רביב

@ע-ה-דכו-ע @י.-פל. למה לבזבז קרדיטים?
                            סימניה חכמה הכי פשוטה, באתחלה היא גוללת כדי לראות את כל העמוד, אח"כ לוחצים על אייקון מסויים שהוא יבין מה סוג האייקון, וזה מוריד הכל.

javascript:(function(){var s=document.createElement('script');s.src='https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jszip/3.10.1/jszip.min.js';s.onload=function(){alert('קודם נגלול את כל הדף לטעינת התמונות. זה עשוי לקחת כמה שניות...');function autoScroll(cb){var lastHeight=0;var sameCount=0;var interval=setInterval(function(){window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);var newHeight=document.body.scrollHeight;if(newHeight===lastHeight){sameCount++;}else{sameCount=0;}lastHeight=newHeight;if(sameCount>=3){clearInterval(interval);window.scrollTo(0,0);setTimeout(cb,500);}},600);}autoScroll(function(){alert('סיימנו לגלול. עכשיו לחץ על אחד מהאייקונים הרצויים. לביטול - Esc');var overlay=null;function highlight(e){if(overlay)overlay.style.outline='';overlay=e.target;overlay.style.outline='3px solid red';}function keyHandler(e){if(e.key==='Escape'){cleanup();}}function cleanup(){document.removeEventListener('mouseover',highlight,true);document.removeEventListener('click',clickHandler,true);document.removeEventListener('keydown',keyHandler,true);if(overlay)overlay.style.outline='';}function getUrl(el){return el.src||el.getAttribute('data-src')||el.getAttribute('data-original')||el.getAttribute('data-lazy-src')||el.href||'';}async function clickHandler(e){e.preventDefault();e.stopPropagation();cleanup();var el=e.target;if(el.tagName!=='IMG'){alert('נא ללחוץ על תמונה');return;}var selector;if(el.className&&typeof el.className==='string'&&el.className.trim()){selector='img.'+el.className.trim().split(/\s+/).join('.');}else{var parent=el.parentElement;var depth=0;while(parent&&depth<4){if(parent.className&&typeof parent.className==='string'&&parent.className.trim()){selector='.'+parent.className.trim().split(/\s+/).join('.')+' img';break;}parent=parent.parentElement;depth++;}if(!selector)selector='img';}var elements=Array.from(document.querySelectorAll(selector));if(!confirm('סלקטור: '+selector+'\nנמצאו '+elements.length+' אלמנטים. להוריד את כולם?')){return;}var zip=new JSZip();var count=0;var failed=0;for(var el2 of elements){var url=getUrl(el2);if(!url){failed++;continue;}try{var resp=await fetch(url);var blob=await resp.blob();var filename=url.split('/').pop().split('?')[0]||('icon-'+count+'.png');zip.file(filename,blob);count++;}catch(err){failed++;console.warn('נכשל:',url);}}var content=await zip.generateAsync({type:'blob'});var link=document.createElement('a');link.href=URL.createObjectURL(content);link.download='icons.zip';link.click();alert('הורדו '+count+' מתוך '+elements.length+' אייקונים. '+(failed>0?(failed+' נכשלו.'):''));}document.addEventListener('mouseover',highlight,true);document.addEventListener('click',clickHandler,true);document.addEventListener('keydown',keyHandler,true);});};document.head.appendChild(s);})();

ממש נוח:
                            9416ee1d-1218-45af-95db-60399a09cb66-image.jpeg 20bfa1a4-1a91-4a77-931e-6eed56e11fdb-image.jpeg

קרדיט לפרומט - לי:)

הוראות הפעלה:

לחיצה ימנית על סרגל הסימניות, הוסף דף, בשם כותבים, "הורד אייקונים דוגמה, ובקישור מדביקים את הקוד.

א מנותק
                            א מנותק
                            אבינדב
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלמה-רביב איפה שמים את זה, ניסיתי בכתובת וזה לא עבד.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון
                            0
                            • חוקי הפורום
                            • פופולרי
                            • לא נפתר
                            • משתמשים
                            • חיפוש גוגל בפורום