בקשה | בניית אקסל מורכב
-
אשמח אם יש מישהו שיכול לעזור לי לבנות איזה שהוא אקסל מורכב שבנוי מכמה קבצים שבכל אחד כמה גיליונות ומסתנכרנים אחד עם השני אשמח בטלפון 0533108899
-
אשמח אם יש מישהו שיכול לעזור לי לבנות איזה שהוא אקסל מורכב שבנוי מכמה קבצים שבכל אחד כמה גיליונות ומסתנכרנים אחד עם השני אשמח בטלפון 0533108899
-
@אבי-עזרי לא יודע מה הצרכים שלך, אבל היום הרבה פעמים יותר יעיל ויותר משתלם לעשות תוכנת web קטנה או משהו דומה שיכול להיות הרבה יותר נוח ומתאים
יותר יעיל ויותר משתלם לעשות תוכנת web קטנה
@אבי-עזרי מצטרף לדבריו ולולי צורך מסויים באקסל אז הבחירה אודות ל ai היא מעבר למיני תוכנות או אפליקציות web. (לא חייב רשת).
אם זה לא מערכת מסובכת יותר מידי אז אולי אני יכול לבזבז על זה טוקנים ולבנות לך בחינם.קח לדוגמה את המערכת לתתים שבניתי בכמה שעות שעד אז הם עבדו עם אקסלים אקססים והכל בבלאגן דורש הכשרה למתנדבים בתת וכו, כאן הכל בהיר ונהיר (כן דורש הכשרה קצרה למניעת טעויות קריטיות אבל הכל מול העינים)
-
יותר יעיל ויותר משתלם לעשות תוכנת web קטנה
@אבי-עזרי מצטרף לדבריו ולולי צורך מסויים באקסל אז הבחירה אודות ל ai היא מעבר למיני תוכנות או אפליקציות web. (לא חייב רשת).
אם זה לא מערכת מסובכת יותר מידי אז אולי אני יכול לבזבז על זה טוקנים ולבנות לך בחינם.קח לדוגמה את המערכת לתתים שבניתי בכמה שעות שעד אז הם עבדו עם אקסלים אקססים והכל בבלאגן דורש הכשרה למתנדבים בתת וכו, כאן הכל בהיר ונהיר (כן דורש הכשרה קצרה למניעת טעויות קריטיות אבל הכל מול העינים)
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות