בקשה | בניית אקסל מורכב
-
-
@אבי-עזרי מתחיל לקבל צורה, אבל נגמר לי הטוקנים ל 3 שעות הקרובות אז רק מחר זה תוכל לקבל דמו ותגיד לי מה השינויים שאתה רוצה לבצע ואיך מלכתחילה רצית שזה יהיה על בסיס זה ולא סתם דיבורים באוויר.

-
-
@אבי-עזרי בנוגע לאיפה נקנה יש כבר סעיף ספק הבעיה היא בלהוסיף קבלה כי דבר ראשון אני מניח שרובם עובדים דרך המחשב ולהוסיף קבלה זה סיפור דבר שני שאני לא מעוניין וכנראה גם הבעל הבית לשלם על אחסון בשרת אז וויתרתי על זה...
לשלוח לך קישור כאן? -
@אבי-עזרי תכף, אני מעלה כעת ובודק באגים.
תעבור על זה:
https://budget-manager-pi-drab.vercel.app/login
שם משתמש israel
סיסמה 1447israel
תעבור על זה תלמד את המערכת (קצת מסובך בהתחלה) ותעדכן אותי לגבי שינויים שאתה רוצה.
(נא לא לשחק עם הגדרות משתמשים של המנהל ולהפוך את המנהל לצופה בלבד וכגון זה.. ניתן לפתוח משתמשים נוספים לצורך בדיקה איך זה נראה בפועל מכיוונם) -
@אבי-עזרי תכף, אני מעלה כעת ובודק באגים.
תעבור על זה:
https://budget-manager-pi-drab.vercel.app/login
שם משתמש israel
סיסמה 1447israel
תעבור על זה תלמד את המערכת (קצת מסובך בהתחלה) ותעדכן אותי לגבי שינויים שאתה רוצה.
(נא לא לשחק עם הגדרות משתמשים של המנהל ולהפוך את המנהל לצופה בלבד וכגון זה.. ניתן לפתוח משתמשים נוספים לצורך בדיקה איך זה נראה בפועל מכיוונם) -
@אבי-עזרי אם זה נפתח לך כרגע אז חכה עם נטפרי.
יש מצב שעוד נעביר את זה לשרת אחר.
קודם תלמד את המערכת תבין מה ההיררכיה תנסה דברים ואז תפרט לי מה השינויים שאתה רוצה להחיל.
בפירוט תביא לי רשימה מלאה ומפורטת עם כל מה שאתה רוצה לשנות כדי שלא נלך סביב הזנב של עצמינו בשינויים קטנים כל יום... -
@אבי-עזרי אם זה נפתח לך כרגע אז חכה עם נטפרי.
יש מצב שעוד נעביר את זה לשרת אחר.
קודם תלמד את המערכת תבין מה ההיררכיה תנסה דברים ואז תפרט לי מה השינויים שאתה רוצה להחיל.
בפירוט תביא לי רשימה מלאה ומפורטת עם כל מה שאתה רוצה לשנות כדי שלא נלך סביב הזנב של עצמינו בשינויים קטנים כל יום... -
@אבי-עזרי אתה בנטפרי או לא?! כתבת שלא...
א"כ אתה צריך לשלוח להם קישור עם השם משתמש והסיסמה ופירוט של הפלטפורמה (הם לא מאשרים אתרים שנעולים מאחורי סיסמה) -
@איש-אמת הם אומרים לי שאני צריך נקודות ואין לי וניסיתי לקנות אך כנראה מכיוון שאיני יושב על קו שלי הוא לא נתן לי לקנות נקודות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות