הזמנת נוקיה C2
- 
אני מנסה להעלות לכם תמונה שתחפשו אותה אבל יש לי שגיאה אולי מישהו יודע איך לפתור אותה??? 
 אגב שלי הקישור עובד מוזר.....@elazar תרענן את הדף דבר ראשון, סתם כך איך צילמת? 
- 
אני מנסה להעלות לכם תמונה שתחפשו אותה אבל יש לי שגיאה אולי מישהו יודע איך לפתור אותה??? 
 אגב שלי הקישור עובד מוזר.....@elazar כנראה קישור שמתחבר לחשבון גוגל שלך... 
- 
@elazar תרענן את הדף דבר ראשון, סתם כך איך צילמת? @שלמה-ווייס אמר בהזמנת נוקיה C2: @elazar תרענן את הדף דבר ראשון, סתם כך איך צילמת? הורדתי את התמונה וניסיתי להעלות אותה 
- 
@שלמה-ווייס אמר בהזמנת נוקיה C2: @elazar תרענן את הדף דבר ראשון, סתם כך איך צילמת? הורדתי את התמונה וניסיתי להעלות אותה @elazar איזה שגיאה רשום בהעלאה? 
- 
@elazar איזה שגיאה רשום בהעלאה? @שלמה-ווייס אמר בהזמנת נוקיה C2: @elazar איזה שגיאה רשום בהעלאה? אירעה שגיאה בעת בעת ניתוח תגובת השרת 
- 
@שלמה-ווייס אמר בהזמנת נוקיה C2: @elazar איזה שגיאה רשום בהעלאה? אירעה שגיאה בעת בעת ניתוח תגובת השרת @elazar מה משקל התמונה? וכבר ריעננת? 
- 
@elazar מה משקל התמונה? וכבר ריעננת? 
- 
@elazar מה משקל התמונה? וכבר ריעננת? @שלמה-ווייס אמר בהזמנת נוקיה C2: @elazar מה משקל התמונה? וכבר ריעננת? ריעננתי ועבד תודה על הרעיון כי תמיד כשניסיתי להעלות תמונה זה עשה לי את השגיאה הזאת 
- 
@elazar איזה יופי  אז אני רואה שבאמת יש שם אז אני רואה שבאמת יש שם
- 
@שלמה-ווייס אמר בהזמנת נוקיה C2: @elazar מה משקל התמונה? וכבר ריעננת? ריעננתי ועבד תודה על הרעיון כי תמיד כשניסיתי להעלות תמונה זה עשה לי את השגיאה הזאת @elazar אמר בהזמנת נוקיה C2: תמיד כשניסיתי להעלות תמונה זה עשה לי את השגיאה הזאת יש גם אופציה לעשות "ניקוי מטמון". 
- 
@elazar איזה יופי  אז אני רואה שבאמת יש שם אז אני רואה שבאמת יש שם@שלמה-ווייס שמת לב שיש שם גם דברים מיוחדים? 
- 
@שלמה-ווייס שמת לב שיש שם גם דברים מיוחדים? @elazar לא יודע מה נקרא אצלך מיוחד 
- 
@elazar לא יודע מה נקרא אצלך מיוחד @שלמה-ווייס אמר בהזמנת נוקיה C2: @elazar לא יודע מה נקרא אצלך מיוחד משולש וביט עם שפיצים בשני הצדדים 
- 
@שלמה-ווייס אמר בהזמנת נוקיה C2: @elazar לא יודע מה נקרא אצלך מיוחד משולש וביט עם שפיצים בשני הצדדים @elazar בסדר ראיתי זה הרי לא סט מינוס ופיליפס.. 
- 
@שלמה-ווייס שמת לב שיש שם גם דברים מיוחדים? 
- 
פוסט זה נמחק!
- 
- 
-