שאלה | למה המקרן שלי שקולט דיסק אונקי רגיל לא קולט דיסק קשיח קיבולת TB
-
אגב - לא יודע אם זה קשור - אבל כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הזה למחשב הוא לא נותן לי אפשרות של הוצאה בטוחה
@אסטרונאוט אם מענין אותך הוצאה בטוחה תוכל להתקין תוכנה בשם USB Safely Remove.(יש אותה כאן) שמציעה הסרה בטוחה גם לכוננים, בדוק ומנוסה.
-
@דוד-משה-1 - איך אני יודע אם הדיסק הוא SSD?
בקשר לזמן שיכול לקחת - הדיסק אכן מלא בחומר. -
@אסטרונאוט אם מענין אותך הוצאה בטוחה תוכל להתקין תוכנה בשם USB Safely Remove.(יש אותה כאן) שמציעה הסרה בטוחה גם לכוננים, בדוק ומנוסה.
@123-דג-מלוח הקישור מפנה לדף ריק
אני מבין מדבריך שגם בכוננים שלא נותנים אפשרות של 'הוצא' - זה לא כי לא צריך? -
@דוד-משה-1 - איך אני יודע אם הדיסק הוא SSD?
בקשר לזמן שיכול לקחת - הדיסק אכן מלא בחומר. -
@123-דג-מלוח הקישור מפנה לדף ריק
אני מבין מדבריך שגם בכוננים שלא נותנים אפשרות של 'הוצא' - זה לא כי לא צריך?@אסטרונאוט בברירת מחדל לא צריך הוצאה בטוחה כמעט לכלום - אם אתה רואה/יודע ששום דבר לא משתמש בו (ברמת העתקה או משהו כזה...) אבל יש הגדרה שהמחשב ייצור לעצמו אינדקס שמאוחסן על הכונן. מה שגורם לא לעבוד הרבה אחרי שפסקת את השימוש בו. אפשר לבטל את זה. גם בדיסק קשיח אפשר לעשות הוצאה רק לא דרך סייר הקבצים...
-
@אסטרונאוט כנראה שזה סוג אחר של מערכת קבצים (לדוגמא NTFS) שהמקרן לא תומך בו. אתה יכול לבדוק במאפיינים של הדיסק קשיח והאונקי איזה סוג מערכת קבצים זה.
הסיבה שהוא לא נותן לך אפשרות של הוצאה בטוחה מכיון שהמערכת קבצים הזאת הוא קולט כאילו זה דיסק קשיח נוסף שנמצא בתוך המחשב ולכן הוא לא נותן אפשרות להוצאה -
@0101 יש אפשרות לשנות את ההגדרה?
כן, אבל תצטרך לאפס את הדיסק.
במאפיינים יש שם אפשרות לשנות את ההגדרות -
@אסטרונאוט ניהול דיסקים>מאפיינים>חומרה>לבחור את הכונן שלך שוב>מאפיינים>מדיניות
אבל שים לב זה אמור לקחת זמן ואל תבטל באמצע. זה אמור להשפיע על המהירות בחיפוש ווינדוס כי לא יהיה לו אינדקס
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות