בקשה | שינוי שמות בקבצים מרובים
-
תגובה: להורדה | הוספת מילה מסויימת למספר קבצים.
בהמשך לנושא של @יאיר-דניאל על שינוי שמות בקבצים מרובים, תוכל אולי בבקשה להוסיף אפשרות של החלפת השם כלומר אם יש 10 קבצים בתיקיה לא שיוסיף את המילה למשל פרויקט ואז יהיה כתוב ---- פרויקט אלא שימחק את ה---- ויהיה כתוב על הראשון פרויקט1 והשני פרויקט2 וכו'
כמו כן אם יש 10 פריטים שכל אחד הוא המשך של השני ועל אחד כתוב פרויקט ------ 1 ועל השני פרויקט------ 2 וכן הלאה שיהיה אפשרות לשנות שישאר רק המספר ולא הטקסט.
לא יודע האם זה אפשרי, אבל הדבר הזה מאד חסר לי, ורק היום גילתי את הכלי שלך וממש עזר לי.
תודה מראש! -
בהמשך לנושא של @יאיר-דניאל על שינוי שמות בקבצים מרובים, תוכל אולי בבקשה להוסיף אפשרות של החלפת השם כלומר אם יש 10 קבצים בתיקיה לא שיוסיף את המילה למשל פרויקט ואז יהיה כתוב ---- פרויקט אלא שימחק את ה---- ויהיה כתוב על הראשון פרויקט1 והשני פרויקט2 וכו'
כמו כן אם יש 10 פריטים שכל אחד הוא המשך של השני ועל אחד כתוב פרויקט ------ 1 ועל השני פרויקט------ 2 וכן הלאה שיהיה אפשרות לשנות שישאר רק המספר ולא הטקסט.
לא יודע האם זה אפשרי, אבל הדבר הזה מאד חסר לי, ורק היום גילתי את הכלי שלך וממש עזר לי.
תודה מראש!@מטען-נייד
מאמין שתוכל ליצור כזה בקלות בAI
לא הבנתי בדיוק את הצרכים אז אני לא יוצר אבל אם תפרט אז אולי... -
תודה מראש!@מטען-נייד אם אתה צריך למשהו מאוד ספציפי ועכשווי תסביר לגימני מה בדיוק אתה צריך והוא יתן לך פקודה ל CMD שתעשה את הפעולה
רק שים לב תמיד תגבה את הקבצים לפני זה ליתר ביטחון
-
@מטען-נייד אם אתה צריך למשהו מאוד ספציפי ועכשווי תסביר לגימני מה בדיוק אתה צריך והוא יתן לך פקודה ל CMD שתעשה את הפעולה
רק שים לב תמיד תגבה את הקבצים לפני זה ליתר ביטחון
@חיים-כהן-5
בד"כ הוא נותן לפאוורשל אבל לא משנה -
@מטען-נייד
מאמין שתוכל ליצור כזה בקלות בAI
לא הבנתי בדיוק את הצרכים אז אני לא יוצר אבל אם תפרט אז אולי...@צול-גאה לסמן למשל סדרה של סרטים שכתוב בעיקרון בא נגיד דוד החקיין חבל"ש 1 דוד החקיין חבל"ש 2 שאני יוכל בלחיצה אחת לשנות את זה ל1 2 3 וכו'
וכן אם כתוב דוד החקיין חבל"ש תקין זה על הכוס ודוד החקיין חבל"ש החלק השלישי שאני יוכל לשנות את הכיתוב לחבל"ש ולא רק להוסיף על הכיתוב -
@צול-גאה לסמן למשל סדרה של סרטים שכתוב בעיקרון בא נגיד דוד החקיין חבל"ש 1 דוד החקיין חבל"ש 2 שאני יוכל בלחיצה אחת לשנות את זה ל1 2 3 וכו'
וכן אם כתוב דוד החקיין חבל"ש תקין זה על הכוס ודוד החקיין חבל"ש החלק השלישי שאני יוכל לשנות את הכיתוב לחבל"ש ולא רק להוסיף על הכיתוב@מטען-נייד תפתח את התקיה בCMD
תריץ DIR
תעלה הפלט לגמיני עם הוראות מה לעשות תקבל פקודה מוכנה למבנה הזה
{DIR זה להדפיס את כל הקבצים בתקיה ללא תתי תקיות} -
@מטען-נייד תפתח את התקיה בCMD
תריץ DIR
תעלה הפלט לגמיני עם הוראות מה לעשות תקבל פקודה מוכנה למבנה הזה
{DIR זה להדפיס את כל הקבצים בתקיה ללא תתי תקיות} -
@מטען-נייד
לאתצלם מסך כשרואים בו את כל הקבצים
תדביק לגמיני עם הסבר מה לעשות
הוא ייתן לך פקודה לשורת הפקוד שץבצע
סגור? -
@מטען-נייד
לאתצלם מסך כשרואים בו את כל הקבצים
תדביק לגמיני עם הסבר מה לעשות
הוא ייתן לך פקודה לשורת הפקוד שץבצע
סגור? -
@מטען-נייד תעלה צילום מסך של התקיה כולל כל המסך
תכתוב מה אתה רוצה לעשות
נטפל בזה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות