בקשת מידע | אפשר לצרוב על M36 אנדרואיד 15?
-
ראיתי פעם פוסט בנושא ולא כ"כ הבנתי על מה מדובר, בפועל אפשר לצרוב את הגרסה הזאת על M36?
הסופר לא השתנה בגרסאות הרגילות (לא בפלוס) ככה שאולי זה עדיין טוב.
@אפרים-ד @פראירי @לדוד-משה-היתה @שלמה-רביב וכ"ו, סליחה למי שתוייג ללא רצונו.
-
@המתכנת-התותח בינתיים לא התקדם שום דבר ואני גם לא ניסיתי הרבה... זה כנראה חסום בבוט להחלפת gsi.
אגב אף פעם לא ניסיתי ב m36 plus... אבל כנראה שזה. אותו יצרן גירסאות שחוסם הכל... -
@המתכנת-התותח בינתיים לא התקדם שום דבר ואני גם לא ניסיתי הרבה... זה כנראה חסום בבוט להחלפת gsi.
אגב אף פעם לא ניסיתי ב m36 plus... אבל כנראה שזה. אותו יצרן גירסאות שחוסם הכל... -
@מגנוס-קרלסן לך תערוך את הקרנל של הבוט...
-
@מגנוס-קרלסן לך תערוך את הקרנל של הבוט...
-
@אפרים-ד חשבתי לעשות את זה בעזרת AI,
הבעיה היא שאין לי מכשיר עם רוט זמין.@מגנוס-קרלסן כנראה שאפשר עם ai אבל חזק... ובטוח שאפשר לקבל הדרכה ממנו... זה לערוך קוד ראשון - עם ida pro gidra r2 וכו' אפשר גם לנסות להשוות בין 2 גירסאות ראשונים של m36 עם otg שחסום ובלי otg שפתוח עדיין...
-
@מגנוס-קרלסן כנראה שאפשר עם ai אבל חזק... ובטוח שאפשר לקבל הדרכה ממנו... זה לערוך קוד ראשון - עם ida pro gidra r2 וכו' אפשר גם לנסות להשוות בין 2 גירסאות ראשונים של m36 עם otg שחסום ובלי otg שפתוח עדיין...
@אפרים-ד אני ישמח לנסות לעשות את זה אם אתה ירדת מזה,
זה לא הורס את הבלוטוס או משהו כזה? -
@אפרים-ד אני ישמח לנסות לעשות את זה אם אתה ירדת מזה,
זה לא הורס את הבלוטוס או משהו כזה?@המתכנת-התותח הסיבה שהרס את הבלוטות כי שמתי בוט של הישן בתוך הנכן החדש שקצת דינו "בחומרה" אבל זה לא אמור להרוס את הבלוטות.
-
-
@המתכנת-התותח לי זה עבד האנדראיד 15 על הנגן שלי
רק בלי ווי פיי ובלוטוס זה היה ממש נוח
אבל לא היה לי כוח לסדר את הבלוטוס אז החזרתי את אנדראיד 13 -
@המתכנת-התותח לי זה עבד האנדראיד 15 על הנגן שלי
רק בלי ווי פיי ובלוטוס זה היה ממש נוח
אבל לא היה לי כוח לסדר את הבלוטוס אז החזרתי את אנדראיד 13@לדוד-משה-היתה לדעתך זה אמור גם לעבוד על הפלוס?
מה בדיוק הבעיה בבלוטוס שזה לא עובד, אני מנסה לעבוד עם קלוד לתקן את זה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות