האם עדיין קיים בשוק מעבד PENTIUM?
-
@שלמה-ווייס אולי החליפו לו מעבד
-
@שלמה-ווייס אמר בהאם עדיין קיים בשוק מעבד PENTIUM?:
@בנצי-20 הוא בטוח לא מ2013 כי קיבלתי אותו עם מערכת הפעלה XP עם המון קבצים מ2005 ואולי אפילו לפני, יכול להיות שהוא אמור להיות מאד חלש הוא באמת רק 2 ליבות ו2 תרדים... אבל המציאות מראה שזה מאד מהיר
הפנטיום באמת חלש יחסית כמו ש @בנצי-20 אומר אבל כיון שמותקנות על המחשב תוכנות ישנות אז הוא עובד איתם טוב. [התוכנות נהיות כבדות יותר משנה לשנה בהתאם להתפתחות המחשבים]
אם תשים את אותה מערכת הפעלה ואותם תוכנות על מחשב I3 מהתקופה ההיא הוא יעבוד לך יותר מהר. [וינדוס XP לא עובד על המחשבים החדשים] -
@יהודה-12 אמר בהאם עדיין קיים בשוק מעבד PENTIUM?:
@שלמה-ווייס אמר בהאם עדיין קיים בשוק מעבד PENTIUM?:
@בנצי-20 הוא בטוח לא מ2013 כי קיבלתי אותו עם מערכת הפעלה XP עם המון קבצים מ2005 ואולי אפילו לפני, יכול להיות שהוא אמור להיות מאד חלש הוא באמת רק 2 ליבות ו2 תרדים... אבל המציאות מראה שזה מאד מהיר
הפנטיום באמת חלש יחסית כמו ש @בנצי-20 אומר אבל כיון שמותקנות על המחשב תוכנות ישנות אז הוא עובד איתם טוב. [התוכנות נהיות כבדות יותר משנה לשנה בהתאם להתפתחות המחשבים]
אם תשים את אותה מערכת הפעלה ואותם תוכנות על מחשב I3 מהתקופה ההיא הוא יעבוד לך יותר מהר. [וינדוס XP לא עובד על המחשבים החדשים]אבל התקנתי עליו ווינדוס 10 2004 ורץ לי חבל"ז?!
-
@שלמה-ווייס הפוטושופ גם רץ חבל"ז?
איזה שנה הפוטושופ
נ.ב. דיסק SSD?
החפת משחה תרמית? -
@A0533057932 לא SSDהחלפתי משחה תרמית פוטושופ רץ לי ממש ממש מהר ואפי' לייטרום ואינדיזיין מ2020 הכל
-
@שלמה-ווייס זה נכון שיש לו מהירות שעון גבוהה, אבל יש לו רק שני ליבות, מעניין, אבל פוטושופ זה לא כזה ראיה, תנסה לרנדר בפרימייר ותראה.
-
@בנצי-20 נראה לי שלכל אחד יש מושגים אחרים מה נקרא חבל"ז
@ComFix אמר בהאם עדיין קיים בשוק מעבד PENTIUM?:
הפנטיום החדש של ניידים קוראים לו 6405U של אינטל.
זה בערך ברמה של המעבד שיש לו G2020 כי שלו הוא נייח, והנייח אז בערך כמו הניידים היום בכל אופן בפנטיום
ראה השוואה [לא שמתי את מה שהבאת אלא דור קודם (5405U) כי החדש עדיין לא קיים שם במאגר, בכל אופן אין הבדל גדול ביניהם סך הכל תוספת של 100 MHZ במהירות שעון]