בעיה | נגן M36 נפתח על תפריט ריקוברי
-
@אברהם-הנסיך לדחוף בין הכפתור של הכיבוי הכפתור של הווליום
יש לך שמה חור@קופיקו אני יודע, רק מה זה עושה? מאפס?
אני מחפש דרכים להפעיל אותו בלי לאפס -
@קופיקו אני יודע, רק מה זה עושה? מאפס?
אני מחפש דרכים להפעיל אותו בלי לאפסהסיכה מאפסת את הנגן?
-
הסיכה מאפסת את הנגן?
-
@אברהם-הנסיך לא רק מכבה.
@שלוםפ ובמה זה שונה מכפתור ההפעלה הרגיל?
-
@שלוםפ ובמה זה שונה מכפתור ההפעלה הרגיל?
-
@אברהם-הנסיך זה כופה כיבוי זה מנתק פיזית את הלוח אם ומכבה אותו.
@שלוםפ לא עוזר
-
@שלוםפ לא עוזר
@אברהם-הנסיך
כמו שאמרת, כשהסוללה מתרוקנת תנסה לחבר למחשב ולהדליק -
@ezerphone אשמח להסבר
אני מחפש דרך להשאיר את כל הקבצים שנמצאים בנגן שלמים ולא לאפס אותו, או לשאוב את כל הקבצים משם ואז לאפס. יש דרך לעשות את זה?
יש מישהו\מעבדה שעושה את זה? אני מוכן גם לשלם יש שם קבצים מאוד חשובים שעוד לא הספקתי לגבות -
@ezerphone אשמח להסבר
אני מחפש דרך להשאיר את כל הקבצים שנמצאים בנגן שלמים ולא לאפס אותו, או לשאוב את כל הקבצים משם ואז לאפס. יש דרך לעשות את זה?
יש מישהו\מעבדה שעושה את זה? אני מוכן גם לשלם יש שם קבצים מאוד חשובים שעוד לא הספקתי לגבות@אברהם-הנסיך אני יכול לנסות לטפל לך בזה בתשלום ezerphone0@gmail.com
-
@ezerphone אשמח להסבר
יש מישהו\מעבדה שעושה את זה? אני מוכן גם לשלם יש שם קבצים מאוד חשובים שעוד לא הספקתי לגבותמישהו מכיר מעבדה באיזור המרכז שמתעסקת עם זה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות