בקשה | מפתח אתר וצריך בודקים שישתמשו באתר
-
אני מפתח פורום קהילתי, מאד פשוט, אבל רוצה להביא את המיטב.
לצורך כך אני צריך מפתחי אתרים (לא בהכרח - אבל אנשים שמבינים בעיצוב ובפונקציות), שמוכנים להשתמש באתר לצורך טסטים.
דברו איתי באישי!
תודה -
@ע-ה-דכו-ע האמת שאני ממש לא מבין בנודביבי ואין לי מושג כמה עולה אם עולה, אני נהנה לפתח בעצמי ושיש לי שליטה בדיוק במה שאני עושה.
-
@ע-ה-דכו-ע האמת שאני ממש לא מבין בנודביבי ואין לי מושג כמה עולה אם עולה, אני נהנה לפתח בעצמי ושיש לי שליטה בדיוק במה שאני עושה.
@ע-ה-דכו-ע האמת שאני ממש לא מבין בנודביבי ואין לי מושג כמה עולה אם עולה
זה קוד פתוח חינמי להתקנה עצמאית
אני נהנה לפתח בעצמי ושיש לי שליטה בדיוק במה שאני עושה.
לא נראה לי שעם השליטה הזו שלך תצליח לעשות משהו שיגיע לרמה של כל שנות הפיתוח של הפלטפורמות האלו.
-
@ע-ה-דכו-ע האמת שאני ממש לא מבין בנודביבי ואין לי מושג כמה עולה אם עולה
זה קוד פתוח חינמי להתקנה עצמאית
אני נהנה לפתח בעצמי ושיש לי שליטה בדיוק במה שאני עושה.
לא נראה לי שעם השליטה הזו שלך תצליח לעשות משהו שיגיע לרמה של כל שנות הפיתוח של הפלטפורמות האלו.
נכון, אבל אני אוהב להתעסק במה שאני מבין ויודע, וחושב שאני יכול להביא משהו ברמה שאני צריך. אני לא בונה עכשיו מתמחים וגם לא פרוג, אלא משהו יחסית קהילתי.
בכל מקרה תודה על ההצעה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות