להורדה | רעיון לאפליקציה ליצירה עבורך!
-
@טכנוגלאט
אשמח שתפתח דברים אלו! תודה רבה ועצומה! (תעדכן אותי).
אם אתה רוצה כיון שאני מנוי פרו בקלוד אוכל לשלוח לך שבוע ניסיון חינם.
1.קליקרים כמו טריקס ובחינם
2.מנהל הקבצים לווינדוס שאפשר לבחור לייצא את הכל לאקסל וכן אפשרות להגדיר קובץ בתיקיה מסויימת ובעוד הגדרה, כגון, להגדיר שקובץ דיני בשר בחלב הוא גם בקטגוריה יורה דעה וגם בקטגוריה נושאים לעיון וכדומה, וכן לייצא לאקסל לפי סריקת מבנה התיקיות ולפי כל סוגי הקטגוריות, כך שיהיה ניתן לבחור באקסל או ללכת לפי סדר התיקיות המקורי או לפי א"ב או לפי קטגוריות וכולי, כל מה שיש לשכלל בזה!!! -
@טכנוגלאט
אשמח שתפתח דברים אלו! תודה רבה ועצומה! (תעדכן אותי).
אם אתה רוצה כיון שאני מנוי פרו בקלוד אוכל לשלוח לך שבוע ניסיון חינם.
1.קליקרים כמו טריקס ובחינם
2.מנהל הקבצים לווינדוס שאפשר לבחור לייצא את הכל לאקסל וכן אפשרות להגדיר קובץ בתיקיה מסויימת ובעוד הגדרה, כגון, להגדיר שקובץ דיני בשר בחלב הוא גם בקטגוריה יורה דעה וגם בקטגוריה נושאים לעיון וכדומה, וכן לייצא לאקסל לפי סריקת מבנה התיקיות ולפי כל סוגי הקטגוריות, כך שיהיה ניתן לבחור באקסל או ללכת לפי סדר התיקיות המקורי או לפי א"ב או לפי קטגוריות וכולי, כל מה שיש לשכלל בזה!!!אם אתה רוצה כיון שאני מנוי פרו בקלוד אוכל לשלוח לך שבוע ניסיון חינם.
אשמח מאד לקבל גם!
ys10app@gmail.com
תודה מראש!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות