להורדה | רעיון לאפליקציה ליצירה עבורך!
-
@טכנוגלאט תוכל רק לומר לי מה לומר לAI? הוא טוען שזה דורש רוט
-
@טכנוגלאט תוכל רק לומר לי מה לומר לAI? הוא טוען שזה דורש רוט
@צבי-דורש-ציון הוא אומר שצריך רוט בגלל הAPI של אנדראויד אבל יש אפליקצייה בשם shizuku שנותנת גישה לAPI של המערכת גם בלי רוט הנה קישור
https://shizuku.rikka.app/ -
@צבי-דורש-ציון הוא אומר שצריך רוט בגלל הAPI של אנדראויד אבל יש אפליקצייה בשם shizuku שנותנת גישה לAPI של המערכת גם בלי רוט הנה קישור
https://shizuku.rikka.app/@elch וואו! איך זה עובד?
-
@elch וואו! איך זה עובד?
@צבי-דורש-ציון לא יודע אבל הAI בטוח ידע...
תזכיר לו על האפליקצייה הזאת והוא יבנה קוד שיתאים לזה ויעבוד בלי רוט ובלי כלום רק עם האפליקצייה הזאת!!!
תעדכן אם הצלחת ואם עובד לך! -
@צבי-דורש-ציון לא יודע אבל הAI בטוח ידע...
תזכיר לו על האפליקצייה הזאת והוא יבנה קוד שיתאים לזה ויעבוד בלי רוט ובלי כלום רק עם האפליקצייה הזאת!!!
תעדכן אם הצלחת ואם עובד לך! -
@צבי-דורש-ציון הראשון יהיה מאוד קשה לפתח
@טכנוגלאט
אפליקציה ליצירת קיצורי דרך במכשיר...... קריטי!
שיהיה אפשר ליצור במסך הבית ווידג'ט לקובץ ספיציפי מתוך האחסון ולבחור לו סמל והוא יתווסף כאפליקציה למסך הבית
(וזה יהיה בונוס נחמד אם גם יהיה ניתן לשנות סמלים לאפליקציות קיימות)בשלבי פיתוח מתקדמים
(התחלתי כבר לפני שבוע)
יסוים בעז"ה עוד מקסימום שבועלא יודע איך זה יצא, אבל זה יהיה גירסא ראשונה טירונית
-
-
@צבי-דורש-ציון ב AI יהיה לך קשה מאוד ליצור את זה, אני לדוגמא לקח לי מלא זמן ללמוד איך יוצרים קוד ידנית (3 שנים) אבל בסוף ידעתי, אבל אם זה הכרחי לך אני אנסה ליצור את זה, לא מבטיח!
צור איתי קשר במיילצור איתי קשר במייל
זה המייל? technoglat@gmail.com
-
שלום לכולם
לאחרונה יצרתי מאות אפליקציות אבל לרוב לא שימושיות
אז אם יש למישהו חלום לאפליקציה שיכתוב כאן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות