בקשת מידע | מפתחים בימות המשיח, האם יש לימות המשיח תיעוד?
-
@עידו300 כתב:
ל הקומבינות שלו הם גאונות לשמה.
כמו למשל?
הוצאת שיחות עם מספר המערכת בחינם (היו שינויים מאז שהוא כתב מה שכתב) להכניס נתון ל2 מקומות שונים ע"י בקשה אחת! מהמאזין, יצירת שלוחת רישום לצינתוק חינמי אישית למאזין, ז"א ששם הרשי"צ יהיה המספר טלפון של המאזין.
אין ספק שלך (אם אתה מי שני חושב שאתה) גם יש חלק נכבד בתרומה למשתמשים
מה אני עשיתי?
לא אתה @אאa
-
@אאA כל הקומבינות שלו הם גאונות לשמה.
אין ספק שלך (אם אתה מי שני חושב שאתה) גם יש חלק נכבד בתרומה למשתמשים, אבל בהתמצאות בהגדרות וחיבור שלהם ליצור מה שרוצים, לענ"ד הוא מספר אחד.
-
@עידו300 א' - יש, תכיר את המערכת טוב יותר תלמד שזה יותר מהגדרת ססמאות, זה יותר חיבור פאזלים, כי אפשר ליצר ממש פקודות.
-
@CSS-0 אני מכיר את המערכת מצוין, תאמין לי, והמומחיות שלו היא ליצור את הפאזלים האלו.
ועדיין אין שום השוואה לשפת תכנות.
-
@עידו300 כתב:
ל הקומבינות שלו הם גאונות לשמה.
כמו למשל?
הוצאת שיחות עם מספר המערכת בחינם (היו שינויים מאז שהוא כתב מה שכתב) להכניס נתון ל2 מקומות שונים ע"י בקשה אחת! מהמאזין, יצירת שלוחת רישום לצינתוק חינמי אישית למאזין, ז"א ששם הרשי"צ יהיה המספר טלפון של המאזין.
אין ספק שלך (אם אתה מי שני חושב שאתה) גם יש חלק נכבד בתרומה למשתמשים
מה אני עשיתי?
לא אתה @אאa
-
@CSS-0 אני לא הייתי בעד הרחקה, אבל גם אני הייתי נגד המודה שנוצרה שם של הבינה מלאכותית (גם כאן אני נגד), ואתה בגלל המון רצון טוב לעזור לאנשים אחרים עשית שם קצת טעויות.
-
@עידו300 אתה ההיתה שם בזמן ההרחקה? ואו.. זה היה מזמן.. התקדמתי בחיים (מקווה שהמניוס שם לא גדל, עם 8 משתמשים... זה רק יותר מינוס..)
-
@עידו300 אתה ההיתה שם בזמן ההרחקה? ואו.. זה היה מזמן.. התקדמתי בחיים (מקווה שהמניוס שם לא גדל, עם 8 משתמשים... זה רק יותר מינוס..)
-
@CSS-0 רשימת צינתוקים
רשי"ת זה בתשלום
רשי"ץ זה חינמי ובשביל שאוכל לשלוח צינתוק רק לאדם אחד אני צריך שהוא יהיה היחיד ברשימה, הפתרון הנכון הוא פשוט לקרוא לה כמו מספר הטלפון של המאזין, והחכמה לעשות את זה בלי API. -
C CSS 0 סימן נושא זה כשאלה
-
C CSS 0 סימן נושא זה כנפתר
-
@css-0 בקיצור, כנס לקישור ששלחתי https://f2.freeivr.co.il/topic/2729/אינדקס-קישורים?_=1785449638192
תעבור על הכל, יש שם כמעט כל מה שצריך לדעת. -
אבל איך זה מגיע לפורום, חייב להיות תיעוד כל שהוא... שממנו המשתמשים שכותבים על זה זה מגיע אליהם.
-
@פלמנמוני @css-0
https://f2.freeivr.co.il/topic/2729/אינדקס-קישורים?_=1785492747869זה הקישור לאינדקס.
והניהול שם כותב, כמו שמחה זו הסיסמא, שמואל, ימות המשיח, מ.מ פליישר -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות