למעשה זה התחיל לעבוד, אבל לחרדתי ראיתי שהוא מתחיל לסנכרן הכל מחדש. כאילו לא מזהה שכבר יש מאות ג"ב של תקיות וקבצים. למרות שלא שיניתי את הנתיב של הקבצים.
דיברתי עם נטפרי, הם לא יודעים מה להגיד לי. הם רוצים לטעון שזה קשור לזה שנותקתי מהחשבון ושוב חזרתי.
אבל זה כנראה שטויות, כי לא מסתבר שהתוכנה תהיה כ"כ טפשית שלא תזהה אחרי הכניסה מחדש את הנתיב של הקבצים, ואצטרך שוב להעלות ולהוריד כל הקבצים של מאות ג"ב.