זהירות!!!!! נוקיה 220
-
הפלאפון הזה קולט סיים רק של סלקום
-
@דוד-דוד-דוד אמר בזהירות!!!!! נוקיה 220:
הפלאפון הזה קולט סיים רק של סלקום
וגם גולן והוט
אבל יחסית למחיר לא נראה לי שווה -
@דוד-דוד-דוד @שלומ לא ככ הבנתי למה זה לא שווה? יחסית למחיר זה דווקא נראה לי הטלפון הכי משתלם כרגע.
מי אמר שלא קולט פלאפון??
ומה ה'זהירות' כאן?אני רוצה לדעת כי זה נראה לי פלאפון ממש טוב ואני בונה לקנות אותו מתישהו
הפלאפון הזה עולה רק 275 שקל הוא חזק מאוד ונראה פצצה ממש, בזמן שכל מיני טלפונים סיניים עולים מאות שקלים ואנשים משלמים על שיאומי שנתקע כל דקה 500 שקל זה נראה לי דווקא מאוד הגיוני לקנות כזה
קישורים: KSP https://ksp.co.il/?uin=74501&ver=2 IVORY https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33749#
סתם ככה אם מישהו יכול להסביר למה באמת לא עובד עם פלאפון, מבחינת תדרים זה בסדר -
הוט לא עובד טוב בזה הוא עושה בלי סוף בעיות
-
עלה לי 350 שקל הכשר של זה חשבתי שסוף סוף יהיה מכשיר טוב ולא סיני אבל זה לא מוציא שיחות
-
אוקיי @דוד-דוד-דוד תודה על העדכון (ותודה גם ל @A0533057932 ו @tehila )
בלי קשר לקליטה ושיחות - בנושא של תפריט, נוחות השימוש איך שבנוי מערכת ההפעלה של זה
וחוזק המכשיר ותחושת האיכות שלו - שהוא לא פלסטיקי ומתפרקעד כמה הוא איכותי בנושאים האלו?
אשמח לתגובה ממישהו עם ניסיון -
@A0533057932 יש לו דור 4?
ואגב אם אין שיחות בדור 4 אז אין עניין להשים את השיאומי הכשר על דור 4? -
@chv אמר בזהירות!!!!! נוקיה 220:
וחוזק המכשיר ותחושת האיכות שלו - שהוא לא פלסטיקי ומתפרק
ציטוט מאתר נוקיה:
"נוקיה 220 4G
תהנה קלאסי, עכשיו עם HD קורא ברשת 4G 2 . השתמש בדפדפן האינטרנט של Opera Mini כדי לגלוש באינטרנט ולהישאר מחובר לפייסבוק וטוויטר, ואז עשה הפסקה עם הרדיו האלחוטי, או שחק Snake יחד עם ארבעה משחקי ניסוי וקנייה נוספים של Gameloft. עשו את זה יותר זמן עם סוללה לאורך זמן. כל זאת ועוד במעטפת פוליקרבונט מוצקה ומסוגננת שנבנתה לכל מקום שאליו יוביל אותך היום. זה הנוקיה 220 4G החדשה." -
@מנחם-ציון אמר בזהירות!!!!! נוקיה 220:
לא נראה לי שבכל היקום כולו יש פלפון יותר גרוע מנסיון
שטויות
הכל נושא של תדרים
כל מי שנדפק מהטלפון הזה זה בגלל שלא התאים לו החברה לטלפוןאני מכיר מספיק אנשים שמרוצים ממנו מאוד. פשוט צריך לדעת מראש שלא כל ספק סלולר יעבוד עם זה טוב (ספוילר.. רמי לוי - פלאפון - וכו' לא יעבוד טוב)
בכל אופן כדאי להמשיך עם הנושא..