שיתוף | עוגן פליי | מאגר תוכנות ואפליקציות מאושרות בנטפרי (בפיתוח) מוזמנים לעזור...
-
@yosef_h איך העלת בציבורי או בפרטי?
@הישבשר-המלומד אני לא מפתח
-
@הישבשר-המלומד אני לא מפתח
-
@yosef_h השם שלך הוא 770 יוספ?
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@הישבשר-המלומד אוקי מקווה שהפעם הקובץ לא יהיה בעייתי..
-
@yosef_h השם שלך הוא 770 יוספ?
@הישבשר-המלומד אני מעלה סבבה?
-
@הישבשר-המלומד אני מעלה סבבה?
-
@yosef_h אישרתי
@הישבשר-המלומד אלוף תודה
-
@לכולם
בוצעו בר"ה מספר שדרוגים לאתר ההכי שחשוב לדעתי זה מה שהציאו פה סליחה אם אני לא נותן קרידיט בשמות אני פשוט לא זוכר,- טאב חדש בשם בקשות קהילה שלשם אפשר לעלות בקשה לאפליקציות שנצרכות לכן ומשם משתמשים יכולים לעלות ולעזור אחד לשני,

- כפתור צאטים נורמלי נגיש ומבנה באתר למשתמשים מורשים (כנסו להסברים באתר
כדי להבין יותר).

- התאמה אישית של העיצוב למשתמש.

- לבקשתכם נוספה קטגוריה חדשה בשם שיאומי מקשים .

- נוספ גם שכעת שלוחצים על כניסה לאפליקציה לא עוברים דפ אלא נפתח סוג של מסך זמני כזה קיצור מוזמנים לראות.

- נוספ גם שלוחצים על שם של המעלה בתוך דפ האפליקציה עוברים לטאב שלו.

רוב תודות ל @גבעת-זאב על שהוא לקח על עצמו את ההקמה של הקטגוריה, כולם מוזמנים לעזור,
- טאב חדש בשם בקשות קהילה שלשם אפשר לעלות בקשה לאפליקציות שנצרכות לכן ומשם משתמשים יכולים לעלות ולעזור אחד לשני,
-
@לכולם
בוצעו בר"ה מספר שדרוגים לאתר ההכי שחשוב לדעתי זה מה שהציאו פה סליחה אם אני לא נותן קרידיט בשמות אני פשוט לא זוכר,- טאב חדש בשם בקשות קהילה שלשם אפשר לעלות בקשה לאפליקציות שנצרכות לכן ומשם משתמשים יכולים לעלות ולעזור אחד לשני,

- כפתור צאטים נורמלי נגיש ומבנה באתר למשתמשים מורשים (כנסו להסברים באתר
כדי להבין יותר).

- התאמה אישית של העיצוב למשתמש.

- לבקשתכם נוספה קטגוריה חדשה בשם שיאומי מקשים .

- נוספ גם שכעת שלוחצים על כניסה לאפליקציה לא עוברים דפ אלא נפתח סוג של מסך זמני כזה קיצור מוזמנים לראות.

- נוספ גם שלוחצים על שם של המעלה בתוך דפ האפליקציה עוברים לטאב שלו.

רוב תודות ל @גבעת-זאב על שהוא לקח על עצמו את ההקמה של הקטגוריה, כולם מוזמנים לעזור,
@הישבשר-המלומד אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות לשם WPS אופיס פרו פרוץ כמה שיותר חדש, תודה.
- טאב חדש בשם בקשות קהילה שלשם אפשר לעלות בקשה לאפליקציות שנצרכות לכן ומשם משתמשים יכולים לעלות ולעזור אחד לשני,
-
@הישבשר-המלומד אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות לשם WPS אופיס פרו פרוץ כמה שיותר חדש, תודה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות