חיבור מצלמה למחשב דרך WIFI
-
@11mot אמר בחיבור מצלמה למחשב דרך WIFI:
@למה-מה-קרה לי יש נטפרי ואני מצליח לחבר, אבל רק אם אתה מתחבר לסטיק דרך הWi-Fi ולא דרך חיוג.
תחפש בהגדרות חיבור את שם הWi-Fi שלך ותלחץ עליו במצלמה, הסיסמא בדרך כלל לסטיק היא 1234567890.
כדי שהמחשב יזהה אתה צריך לאפשר את זה בגילוי רשת תחפש בלוח הבקרה.זה כשיש לך סטיק עם אופציה של WIFI נכון?
לי יש סטיק רגיל עם חיבור USB גם בזה יש אפשרות? (חברת STC ) -
@למה-מה-קרה יש בזה הרבה סוגים, אבל סביר להניח שגם אצלך יש את זה, תחבר את הסטיק דרך מטען לשקע סמוך ותבדוק אם אתה מצליח להתחבר אליו דרך הWIFI.
-
@למה-מה-קרה אמר בחיבור מצלמה למחשב דרך WIFI:
@למה-מה-קרה לי יש נטפרי ואני מצליח לחבר, אבל רק אם אתה מתחבר לסטיק דרך הWi-Fi ולא דרך חיוג.
תחפש בהגדרות חיבור את שם הWi-Fi שלך ותלחץ עליו במצלמה, הסיסמא בדרך כלל לסטיק היא 1234567890.
כדי שהמחשב יזהה אתה צריך לאפשר את זה בגילוי רשת תחפש בלוח הבקרה.זה כשיש לך סטיק עם אופציה של WIFI נכון?
לי יש סטיק רגיל עם חיבור USB גם בזה יש אפשרות? (חברת STC )אני חושב שאפשר לחבר גם לוויפי של המחשב ואי"צ בזה של הראוטר [תיכנס לנקודה חמה זה מפעיל את הוויפי של המחשב- שידור חיצוני]
בהצלחה -
@MERS אמר בחיבור מצלמה למחשב דרך WIFI:
@1divid אמר בחיבור מצלמה למחשב דרך WIFI:
בקיצור יש דרך לחבר את המצלמה למחשב מעיר לעיר?
משהו קל?- לא,
אם אתה רוצה להרים איזה רשת קטנה עם חיבור מרחוק וכו' אני מאמין ששייך
בהצלחהמסתומרת? אני רוצה לשלוח את מה שיש במצלמה למחשב זה קל?
-
@MERS אמר בחיבור מצלמה למחשב דרך WIFI:
בקיצור יש דרך לחבר את המצלמה למחשב מעיר לעיר?
משהו קל?- לא,
אם אתה רוצה להרים איזה רשת קטנה עם חיבור מרחוק וכו' אני מאמין ששייך
בהצלחהמסתומרת? אני רוצה לשלוח את מה שיש במצלמה למחשב זה קל?
לדעתי [אני כותב מסברא לא מידע ולא מנסיון] אתה צריך וויפי שנקלט איפה שהמצלמה כדי לחבר אותה אליו- וזה חייב להיות באזור- כדי שתהיה קליטה-אם אתה רוצה שהנתונים יועברו למק"א אני חושב ששייך דרך VPN\חיבור מרחוק אחר כלשהו- אבל כדי לברר עם מישהו שמבין בזה יותר ממני- או לחכות למישהו כאן שיעזור לך
בהצלחה -
@למה-מה-קרה יש בזה הרבה סוגים, אבל סביר להניח שגם אצלך יש את זה, תחבר את הסטיק דרך מטען לשקע סמוך ותבדוק אם אתה מצליח להתחבר אליו דרך הWIFI.
אין לי כתובת SSID על הנטסטיק נראה לי שזה אומר שאין לי WIFI