בירור | האם יש תוכנה כמו וויפרי 3 של נטפרי?
-
@מד

הטקסט [עד שתשתחרר התמונה]:עלות
מחיר ההתחברות לנטפרי באמצעות התוכנה גבוה ב־10 ש"ח לעומת התחברות רגילה באמצעות חיבור אינטרנט מסונן מראש. כלומר: 25 ש"ח למסלול הרגיל (15+10), וכן תוספת של 10 ש"ח בכל אחד מהמסלולים במחיר מוזל.
-
@מד

הטקסט [עד שתשתחרר התמונה]:עלות
מחיר ההתחברות לנטפרי באמצעות התוכנה גבוה ב־10 ש"ח לעומת התחברות רגילה באמצעות חיבור אינטרנט מסונן מראש. כלומר: 25 ש"ח למסלול הרגיל (15+10), וכן תוספת של 10 ש"ח בכל אחד מהמסלולים במחיר מוזל.
-
@מד
ברור.
כשזה רק חסימת חיבור לרשת פרוצה-זה חינמי.
כשזה משמש כסינון בפועל כשהרשת לא נטפרי, זה כרוך בתוספת 10 ש"ח.
בנוסף, התוכנה לא ניתנת להסרה ללא קנס שנע בין 50 ל200, תלוי במה שמגדירים בהתקנה. -
@אורגניסט-צעיר
אתה לא משלם 15 ש"ח על הנטפרי?
וויפרי זו תוספת 10 ש"ח, סה"כ 25.
אני טועה? -
@אורגניסט-צעיר אתה יכול לעשות בחירת רשת מסויימת אצלך שרק ברשת הזאת זה יעבוד ואז מתי שזה יהיה אצל הבוס שלך הוא יכבה את התוכנה (לוקח שעה עד שהוכנה מתכבה ככה שאתה יוצא מהעבודה תכבה ואז כשהוא יקח כבר ירד לו) בגדול אפשר גם להוסיפ אם זה יהיה רלוונטי לך שעון כמו שעון שבת מתי התוכנה תעבוד מתי לא,
אתה יכול לעשות בחירת רשת מסויימת אצלך שרק ברשת הזאת זה יעבוד ואז מתי שזה יהיה אצל הבוס שלך הוא יכבה את התוכנה (לוקח שעה עד שהוכנה מתכבה ככה שאתה יוצא מהעבודה תכבה ואז כשהוא יקח כבר ירד לו) בגדול אפשר גם להוסיפ אם זה יהיה רלוונטי לך שעון כמו שעון שבת מתי התוכנה תעבוד מתי לא,
אז אני יכול להתקין את ווייפרי 1 הרגיל?
לא הבנתי -
@אורגניסט-צעיר
בתנאי השירות כתוב מפורש אחרת.
השאלה מה בדיוק המקרה שלך, כנראה. -
אתה יכול לעשות בחירת רשת מסויימת אצלך שרק ברשת הזאת זה יעבוד ואז מתי שזה יהיה אצל הבוס שלך הוא יכבה את התוכנה (לוקח שעה עד שהוכנה מתכבה ככה שאתה יוצא מהעבודה תכבה ואז כשהוא יקח כבר ירד לו) בגדול אפשר גם להוסיפ אם זה יהיה רלוונטי לך שעון כמו שעון שבת מתי התוכנה תעבוד מתי לא,
אז אני יכול להתקין את ווייפרי 1 הרגיל?
לא הבנתי@אורגניסט-צעיר התכוונתי התוכנה שלי....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות