כמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט
- 
@MERS יש לו המון גדלים נראה לי גם 2 4 8 כל הסוגים.. @זונדל-גרנד אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: @MERS יש לו המון גדלים נראה לי גם 2 4 8 כל הסוגים.. תעדכן את הנ"ל אני לא מכיר את הסוג הזה משום מקום... 
- 
@זונדל-גרנד אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: @MERS יש לו המון גדלים נראה לי גם 2 4 8 כל הסוגים.. תעדכן את הנ"ל אני לא מכיר את הסוג הזה משום מקום... 
- 
@MERS נעים להכיר..  @זונדל-גרנד אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: @MERS נעים להכיר..  לא הבנתי?- אתה זה מישהו12 או מה? 
- 
@זונדל-גרנד אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: @MERS נעים להכיר..  לא הבנתי?- אתה זה מישהו12 או מה? 
- 
@MERS ממש לא! @זונדל-גרנד אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: @MERS ממש לא! אז מה רצית עם ה'נעים להכיר' מה הכוונה? 
- 
@זונדל-גרנד אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: @MERS ממש לא! אז מה רצית עם ה'נעים להכיר' מה הכוונה? 
- 
@MERS אמרת שלא הכרת את הנ"ל אז אמרתי נעים להכיר, מה אסור?!  @זונדל-גרנד אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: @MERS אמרת שלא הכרת את הנ"ל אז אמרתי נעים להכיר, מה אסור?!  אוקיי- הבנתי [כי דיברתי על דגם לא על אדם- אבל בסדר] 
- 
@MERS אמרת שלא הכרת את הנ"ל אז אמרתי נעים להכיר, מה אסור?!  
- 
@מתמחה-NOKIA אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: @אלימיר אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: לתקן בכותרת - של 1 גיגה אבל יש גם מגה בייט יש שם של 256 מגה אין של מגה אחת ומהכותרת נראה שמדבר על מגה אחד 
- 
@זונדל-גרנד תודה רבה,אבל אמרתי,יש לי מתאם @מישהו12 אמר בכמה פעם עלה כרטיס זיכרון של מגה בייט: @זונדל-גרנד תודה רבה,אבל אמרתי,יש לי מתאם אבל אם כדברי @משחזר-מידע שהמבנה הטכנולוגי גם שונה אולי שווה לך לקנות משהו מהסוג הזה [אם זה לא יקר] מכיון שהמצלמה שלך בכל מקרה תומכת [אא"כ אין לך מה לעשות עם הפונקציות הנ"ל בכל מקרה] 
 בהצלחה