שאלה | מחפש: פלאפון שיאומי Qin F21s – מישהו יודע למי נשאר במלאי?
-
@מה-אתה-טוען
אני דווקא כן מצאתי 2 אחרונים,
אבל זה יקר מאוד.
https://www.shippingfree.co.il/product/qin-f21s/@שקיעות-בלימוד שים לב
הקישור לא מוביל לשום מקום -
שלום לכולם,
לפני תקופה שיאומי הפסיקו לייצר את הפלאפון דגם Xiaomi Qin F21s (Qin AI Life) מקשים. זה פלאפון כשר, מאוד נוח, קל, יחסית קטן וגם זול. בעבר הייתי קונה אותו ב'שימי פון' ב-260 ש"ח, אבל כרגע המלאי שם נגמר, וגם בהרבה חנויות אחרות שחיפשתי לא מצאתי.
יש אצלי בישיבה כמה שמעוניינים במכשיר. האם מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג אותו כיום? אשמח לשמוע.
@שקיעות-בלימוד אני גם חיפשתי אותו הרבה מאוד זמן כי זה טלפון ממש טוב אבל לצערי הטלפון נכחד מהעולם (לא רק מהארץ אלא מהעולם...)
-
@שקיעות-בלימוד שים לב
הקישור לא מוביל לשום מקום@שקיעות-בלימוד שים לב
הקישור לא מוביל לשום מקוםצודק טופל .
-
@שקיעות-בלימוד אני גם חיפשתי אותו הרבה מאוד זמן כי זה טלפון ממש טוב אבל לצערי הטלפון נכחד מהעולם (לא רק מהארץ אלא מהעולם...)
אתם אומרים אין מצב למצוא את זה ?
אוקי אז איזה פלאפון הכי דומה לזה ? (בנוחות ובמשקל) -
@שקיעות-בלימוד שים לב
הקישור לא מוביל לשום מקוםצודק טופל .
@שקיעות-בלימוד לא חושב שזה כ"כ יקר...
השיאומי קין 1 שלי עלה לי 450 אומנם זה לא המחיר ויש יותר זול אבל זה לא ממש יקר -
השיאומי קין 1 שלי עלה לי 450 אומנם זה לא המחיר ויש יותר זול אבל זה לא ממש יקר@חייא-שיאומי
ההבדל שזה צמיד ככה עלה,
אבל ה F21S עלה 260 ש"ח זה היה ממש זול,שים לב עוד כתוב שזה מבצע במקום 600, וכן שים לב גירסה מאוד פשוטה, (אני הבדוק אם שימי פון אםפ הוא יכול להחיליף לי גיקסה אולי זה שווה)

-
השיאומי קין 1 שלי עלה לי 450 אומנם זה לא המחיר ויש יותר זול אבל זה לא ממש יקרהשיאומי קין 1 שלי עלה לי 450 אומנם זה לא המחיר ויש יותר זול אבל זה לא ממש יקר
מה זה קין 1 הגדול יותר ? מקשים שטוחים ?
-
השיאומי קין 1 שלי עלה לי 450 אומנם זה לא המחיר ויש יותר זול אבל זה לא ממש יקר
מה זה קין 1 הגדול יותר ? מקשים שטוחים ?
-
@חייא-שיאומי
ההבדל שזה צמיד ככה עלה,
אבל ה F21S עלה 260 ש"ח זה היה ממש זול,שים לב עוד כתוב שזה מבצע במקום 600, וכן שים לב גירסה מאוד פשוטה, (אני הבדוק אם שימי פון אםפ הוא יכול להחיליף לי גיקסה אולי זה שווה)

שים לב גירסה מאוד פשוטה
שים לב שאתה בחרת בגירסת מהודר א!יש יותר פתוחות
-
שים לב גירסה מאוד פשוטה
שים לב שאתה בחרת בגירסת מהודר א!יש יותר פתוחות
@חייא-שיאומי
רק את זה יש במלאי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות