@י.ר.ק כתב :
@לשכת-הרב איפה?
לבחור מספר במקום שם אתה יכול
@י.ר.ק כתב :
@לשכת-הרב איפה?
לבחור מספר במקום שם אתה יכול
@לשכת-הרב אבל אז ההוא יצטרך להוסיף @מייל.קום
@לשכת-הרב אבל אז ההוא יצטרך להוסיף @מייל.קום
@י.ר.ק הוא תמיד יצטרך להוסיף משהו בסוף - מהסיבה הפשוטה שזה סו"ס צריך להגיע לשרת כלשהוא...
@י.ר.ק הוא תמיד יצטרך להוסיף משהו בסוף - מהסיבה הפשוטה שזה סו"ס צריך להגיע לשרת כלשהוא...
@לאצי ולכן הוא רוצה לעשות רק מספר כמו בווטצאפ ואני חשבתי אולי לקשר למספר של ימות
@לאצי ולכן הוא רוצה לעשות רק מספר כמו בווטצאפ ואני חשבתי אולי לקשר למספר של ימות
@י.ר.ק כתב :
אבל אין אפשרות כזו, וזה מה ש @לאצי כתב
@י.ר.ק כתב :
אבל אין אפשרות כזו, וזה מה ש @לאצי כתב
@ע-ה-דכו-ע אז חשבתי שיגיע לשרת של ימות לא יודע אם זה אפשרי סתם שואל
@ע-ה-דכו-ע אז חשבתי שיגיע לשרת של ימות לא יודע אם זה אפשרי סתם שואל
@י.ר.ק
איך זה יגיע לשרת של ימות אם אין את הכתובת של השרת?
@י.ר.ק
איך זה יגיע לשרת של ימות אם אין את הכתובת של השרת?
@smct לא יודע אין לי מושג רק שואל אולי יש אפשרות שזה יגיע לשרת של ימות וזה יהיה מחובר למייל
@smct לא יודע אין לי מושג רק שואל אולי יש אפשרות שזה יגיע לשרת של ימות וזה יהיה מחובר למייל
@י.ר.ק יש אולי אפשרות כזו - רק אם הוא יתקין תוסף כלשהוא שיעשה את העבודה ויפנה את זה לימות.
@י.ר.ק יש אולי אפשרות כזו - רק אם הוא יתקין תוסף כלשהוא שיעשה את העבודה ויפנה את זה לימות.
@לאצי
במקרה כזה כבר לא צריך את ימות אפשר להישתמש גם עם מייל.קום
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה
התחברות