עזרה | כאן תוכלו להציע ספרים חדשים לזית
-
@חד-צורבא נראה לי שזה רק חלק.
חוץ מזה, שבOCR של @לא-מתייאש זה יהיה קצת יותר מהר מכמה עמודים שמה.. -
@לא-מתייאש שו"ת חקרי לב, הוא לא מפוצל לפי החלקים של הספר, פיצלתי ל6 כי הוא היה גדול
חקרי לב חלק1.pdf
חקרי לב חלק2.pdf
חקרי לב חלק3.pdf
חקרי לב חלק4.pdf
חקרי לב חלק5.pdf
חקרי לב חלק6.pdf -
כרגע כל עוד שלא קבלתי אישור מhebrew books, עדיף לשלוח ספרים מהספרייה הלאומית, אפשר לשלוח ואם אקבל אישור, אז אוכל להשתמש, אבל מהספרייה הלאומית אני יכול להמיר עכשיו, חוץ מזה הכתב הרבה יותר ברור לפעמים בספרייה הלאומית כך שבין כה זה עדיף
אישור מhebrew books
מהיברו בוקס או אוצרות התורה?
אני לא חושב שאתה אמור לבקש אישור מהיברובוקס לדבר כזה.
לא נראה לי שזה נוגד לתנאי השימוש שלהם. -
אישור מhebrew books
לא נראה לי שזה נוגד לתנאי השימוש שלהם.מהיברו בוקס או אוצרות התורה?
אפשר לדעתי את שניהם, כי אני אפנה אליהם, לדעתי הם גם רוצים את הocr שלי, ואם אסגור את הקוד, אצפין את הקוד, בונה הגנה נגד העתקה, יש סיכוי רב שהם יסכימו, כי בין כה הם מפרסימם בhebrew books.
אני לא חושב שזה נוגד לתנאי השימוש שלהם.זה כן נוגד, ובין כה, מה הבעייה לבקש? לדעתי הוא גם ירצה את הocr שלי.
-
אפשר לדעתי את שניהם, כי אני אפנה אליהם, לדעתי הם גם רוצים את הocr שלי, ואם אסגור את הקוד, אצפין את הקוד, בונה הגנה נגד העתקה, יש סיכוי רב שהם יסכימו, כי בין כה הם מפרסימם בhebrew books.
אני לא חושב שזה נוגד לתנאי השימוש שלהם.זה כן נוגד, ובין כה, מה הבעייה לבקש? לדעתי הוא גם ירצה את הocr שלי.
@לא-מתייאש יש סיכוי שאתה מציץ שנייה בחקרי לב לדעת אם אתה מתכונן לעשות את זה יש לי דרך להשיג מגוגל (הספרייה הלאומית) השאלה אם לטרוח
-
@לא-מתייאש יש סיכוי שאתה מציץ שנייה בחקרי לב לדעת אם אתה מתכונן לעשות את זה יש לי דרך להשיג מגוגל (הספרייה הלאומית) השאלה אם לטרוח
-
כרגע כל עוד שלא קבלתי אישור מhebrew books, עדיף לשלוח ספרים מהספרייה הלאומית, אפשר לשלוח ואם אקבל אישור, אז אוכל להשתמש, אבל מהספרייה הלאומית אני יכול להמיר עכשיו, חוץ מזה הכתב הרבה יותר ברור לפעמים בספרייה הלאומית כך שבין כה זה עדיף
@לא-מתייאש הבעיה שהיברו פתוח בנטפרי.
בשונה מהספריה הלאומית.
||הם עדיין מחפשים איך לסנן את האתר הזה. אולי ישלך רעיון לזה?|| -
@לא-מתייאש הבעיה שהיברו פתוח בנטפרי.
בשונה מהספריה הלאומית.
||הם עדיין מחפשים איך לסנן את האתר הזה. אולי ישלך רעיון לזה?|| -
-
כרגע כל עוד שלא קבלתי אישור מhebrew books,
עדיין לא יצרו איתך קשר במייל?
-
@לא-מתייאש העליתי את מה שהצלחתי למצוא מהחקרי לב של הלאומית בדרייב אשמח אם תוכל לומר לי אם יש שם משהו רלוונטי
https://drive.google.com/drive/folders/1XQLlkDnWI9PK****A_IoTdY2RbMZA9aa0f-z?usp=sharing
(חלק מהם היו טיפה יותר ברורים שם כי זה היה הסריקה עצמה בצבע חום אבל משום מה כשבאתי להוריד הנה מראהו הפך לבן)
(אל תסתכל רק על העמודים הראשונים בדרך כלל הם יותר משובשים, מקסימום מה שחסר נוכל להשלים ידנית) -
@לא-מתייאש העליתי את מה שהצלחתי למצוא מהחקרי לב של הלאומית בדרייב אשמח אם תוכל לומר לי אם יש שם משהו רלוונטי
https://drive.google.com/drive/folders/1XQLlkDnWI9PK****A_IoTdY2RbMZA9aa0f-z?usp=sharing
(חלק מהם היו טיפה יותר ברורים שם כי זה היה הסריקה עצמה בצבע חום אבל משום מה כשבאתי להוריד הנה מראהו הפך לבן)
(אל תסתכל רק על העמודים הראשונים בדרך כלל הם יותר משובשים, מקסימום מה שחסר נוכל להשלים ידנית) -
(אל תסתכל רק על העמודים הראשונים בדרך כלל הם יותר משובשים, מקסימום מה שחסר נוכל להשלים ידנית)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות