שליחת מייל מפקס
-
@ידיד אמר בשליחת מייל מפקס:
ת"ח אחד זקוק מדי פעם לשליחת מייל, אבל לא רוצה להחזיק מחשב, וגם טרחה גדולה עבורו כל פעם לחפש מישהו שישלח עבורו.
אולי ידוע למישהו על איזה קו שאפשר לשלוח לשם פקס ולהזין כתובת תהמייל, והוא ישלח למייל?אם פתוח לו הקו של שליחת הקלטות למייל של ימות המשיח- שיגדיר עם הטלפון איזה מייל [אם זה לכתובת 1 אז שיגידר פ"א- ותמיד אפשר גם לשנות] ושישלח פקס למס' הזה וזה יעביר למייל- כך אני עשיתי כמה פעמים לפני שהיה לי מחשב בבית- זה בחינם [עלות ליחת פקס רגילה]
בהצלחה- אשמח לעזור עוד אם יהיה צורך -
@קו-לקו מעניין. אבל הרב הנ"ל איננו איש טכני, ולא מתעסק עם מחשבים. מה שציפיתי עבורו ועבור כל מי שמתנזר מטכנולוגיה, זה שיחייג מהפקס לאיזה מספר, ואז יזין את כתובת המייל (רצוי שלכל שלב יהיה לווי קולי שהפעולה הרצויה אכן נעשתה, כלומר אם הכתובת היא A@B.COM - שהמערכת תשמיע לו את זה), וכן הלאה.
חושבני שזה יכול להציל רבים שזקוקים למייל בלבד מכניסה לנסיון עם רכישת מחשב וכו'. -
@A0533057932 מהמקשים של הטלפון. ואם שטרודל אין שם - יקבעו שבמקום זה מקישים סימן כלשהו שכן יש במקשים של הטלפון. וכמו שיש כמה קוים כאלו לדברים דומים.
-
ה שיחייג מהפקס לאיזה מספר, ואז יזין את כתובת המייל (רצוי שלכל שלב יהיה לווי קולי שהפעולה הרצויה אכן נעשתה, כלומר אם הכתובת היא A@B.COM - שהמערכת תשמיע לו את זה), וכן הלאה
אין כזאת אופציה טכנית
המקסימום האפשרי הוא אולי הגדרה של API בקו אחר שישנה את הכתובת ב https://f2.freeivr.co.il/topic/104/מודול-קבלת-פקסים-fax-to-mail
כלומר פיתוח נפרד וכפי הנראה בעלות חודשית
זה אומנם נחמד מאד לישאר מוגן מהטכנולוגיה
אבל לא לכל דבר יש פיתרון מה אפשר לעשות -
@A0533057932 אם לנטפרי יש תורמים, אני מעריך שגם לזה יימצאו.
-
@מישהו12 אמר בשליחת מייל מפקס:
@ידיד יש דבר כזה-אני לא מוצא אותו-שאתה פותח חשבון באיזה חברה ואז אתה מתקשר לאיזה מספר, ודרך שם שולח מיילים (כותב דרך המקשים של הטלפון) ואם קיבלת מייל-אתה מקבל צינתוק ומתקשר אליהם וזה מקריא לך את המייל.
הנה,מצאתי
כאן -
@A0533057932 למה לא? השטן לא בא ישירות לאדם לומר לו המר דתך. הוא מתחיל מחוט דק כקורי עכביש, עד שמגיע לחבל כעבות העגלה. ולצערנו שמענו על רבים רבים שהתחילו 'רק' עם דברים מותרים, עד שהגיעו לאן שהגיעו. ובלי ספק מי שיזכה לעשות שרות כזה יוכל להציל נפשות. ולבנות דבר כזה להערכתי זה כסף קטן.
-
@ידיד אמר בשליחת מייל מפקס:
@A0533057932 למה לא? השטן לא בא ישירות לאדם לומר לו המר דתך. הוא מתחיל מחוט דק כקורי עכביש, עד שמגיע לחבל כעבות העגלה. ולצערנו שמענו על רבים רבים שהתחילו 'רק' עם דברים מותרים, עד שהגיעו לאן שהגיעו. ובלי ספק מי שיזכה לעשות שרות כזה יוכל להציל נפשות. ולבנות דבר כזה להערכתי זה כסף קטן.
על איזה קטע ענית לי את זה?
ואיך זה כסף קטן?
מערכת המקבלת שיחות
מערכת השולחת מיילים (מה תעשה עם כל המיילים החוזרים? עם הזיהוי כSPAM?)
מערכת המהירה הקשות לכתובת
מאות מספרים מקבלים
מערכת מזהה את הטלפון שמחייג וכו'
ועל תשכח עוד מעט כבר אין דמי קישוריות ואין כבר רווח לחברות שמספקות את המערכת
לא מדובר פה על 5 שקל בחודש
תיתן לו מדפסת מתקדמת בעלת חיבור רשת שניתן להגדיר בה מייל
ושישלח דרכה -
@A0533057932 אמר בשליחת מייל מפקס:
@מישהו12 לא עוזר למסמכים מצורפים
כלומר אין איך לשלוח פקס רק לשלוח מיילנכון...
-