בעיה | בעיה באינטרנט
-
שלום לכולם
יש לי כיום אינטרנט של נטפרי על ידי סים של סלקום דרך אראל
הבעיה היא שאני כל הזמן חווה ניתוקים דבר שהוא מאד בעייתי בגלל שאשתי עובדת מהבית ומתחברת לשרת חיצוני וכל פעם שהאינטרנט מתנתק צריך להתחבר מחדש לשרת (מה שלוקח זמן מה)אני מנסה להבין מה הבעיה בינתיים השירות של השרת החיצוני אומרים שבדקו ואין אצלם בעיה כמו כן סלקום החליפו לי סים חדש ועדיין יש בעיה, אולי זה אראל אני לא יודע
למי שיש רעיון או המלצה על ספק אינטרנט אני אשמח לקבל תשובה, זה קצת דחוף לי כי אשתי לא מצליחה לעבוד ככהתודה רבה
-
שלום לכולם
הבעיה היא שאני כל הזמן חווה ניתוקים דבר שהוא מאד בעייתי בגלל שאשתי עובדת מהבית ומתחברת לשרת חיצוני וכל פעם שהאינטרנט מתנתק צריך להתחבר מחדש לשרת (מה שלוקח זמן מה)אני מנסה להבין מה הבעיה בינתיים השירות של השרת החיצוני אומרים שבדקו ואין אצלם בעיה כמו כן סלקום החליפו לי סים חדש ועדיין יש בעיה, אולי זה אראל אני לא יודע
למי שיש רעיון או המלצה על ספק אינטרנט אני אשמח לקבל תשובה, זה קצת דחוף לי כי אשתי לא מצליחה לעבוד ככהתודה רבה
@Anonymous
אולי הבעיה היא בראוטר או בסטיק בדקת
ראוטר או סטיק אחר? -
@anonymous
תעשה כמו שכתב כבר @ישראל-כהן-6
ועוד כדאי שתיכנס לממשק של הראוטר ותראה כמה קליטה יש לך -
@Anonymous
ראוטר או סטיק אחר?@Anonymous
ראוטר או סטיק אחר?בדקתי את זה זה עם סטיק חלופי לא הבעיה
-
@anonymous
ועוד כדאי שתיכנס לממשק של הראוטר ותראה כמה קליטה יש לךתעשה כמו שכתב כבר @ישראל-כהן-6
ועוד כדאי שתיכנס לממשק של הראוטר ותראה כמה קליטה יש לךיש קליטה ועוד שחיברתי את הראוטר במקום ויפי דרך כבל ובכל זאת לא עזר
-
ועוד כדאי שתיכנס לממשק של הראוטר ותראה כמה קליטה יש לךיש קליטה ועוד שחיברתי את הראוטר במקום ויפי דרך כבל ובכל זאת לא עזר
@Anonymous
לדעתי פשוט תעבור ספק תקשורת
אבל תנסה קודם איזה סים של ספק אחר אצלך -
שלום לכולם
@Anonymous האם מותקן אצלך ווי פרי?
-
@Anonymous
לדעתי פשוט תעבור ספק תקשורת
אבל תנסה קודם איזה סים של ספק אחר אצלך -
@Anonymous הספק שלך
דברת עם נטפרי עצמם [לא הודעות]? -
@Anonymous תקשיב. נייח נחושת עולה 82-83 ש"ח (מודם עולה 120 ש"ח חד פעמי)
מן הסתם אינטרנט יציב יותר.
לעוד פרטים תתקשר 0548404041 -
@Anonymous הספק שלך
דברת עם נטפרי עצמם [לא הודעות]? -
@Anonymous הספק שלך
דברת עם נטפרי עצמם [לא הודעות]?האמת שנטפרי הם היחידים שלא דיברתי איתם אנסה מחר
@Anonymous והיחידים שמסתבר שקשורים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות