שיתוף | הורדה הכי פשוטה מיוטיוב ללא תוכנה! מותאם לכל סינון
-
@אברהם-גלסר אין אופציה להיכנס לתוך התיקיה ולסמן את כל הפריטים ולחלץ ,זה לא מביא אופציה של חילוץ ,אלא רק לגזור וכו' !!!!
אפשר לחלץ רק את התקיה הראשית !@אום-אני-חומה אתה בטוח שאתה לא רוצה שאני אעשה לך את זה?
תעשה צילום מסך של ההורדות (איפה שנמצא הקובץ שהורדת מכאן ושינית לו את השם). -
@אברהם-גלסר אין אופציה להיכנס לתוך התיקיה ולסמן את כל הפריטים ולחלץ ,זה לא מביא אופציה של חילוץ ,אלא רק לגזור וכו' !!!!
אפשר לחלץ רק את התקיה הראשית !@אום-אני-חומה אולי תתן לי או ל-@אברהם-גלסר שליטה? או שתמשיכו באישי...
-
@אום-אני-חומה אתה בטוח שאתה לא רוצה שאני אעשה לך את זה?
תעשה צילום מסך של ההורדות (איפה שנמצא הקובץ שהורדת מכאן ושינית לו את השם).@אברהם-גלסר מצאתי חילצתי הכול "פשוט רק עכשיו נפתח לי הצילום מסך שלך
-
@אום-אני-חומה אולי תתן לי או ל-@אברהם-גלסר שליטה? או שתמשיכו באישי...
@טופ-שבמתמחים שניה אנחנו קרובים לסוף .אחרי זה נמחק הכול (אע"פ שזה יכול להביא תועלת למתקשים ......)
-
@אברהם-גלסר מצאתי חילצתי הכול "פשוט רק עכשיו נפתח לי הצילום מסך שלך
@אום-אני-חומה לכן מתחת לכל תמונה שלי יש את התמונה דחוסה. עזוב...
עכשיו הקבצים שחילצת נמצאים בתוך תיקייה כל שהיא, נכון?
תגרור אותה לדף הזה:
chrome://extensions/זה אמור להיראות ככה, ואז תשחרר וזה יתקין לך את התוסף:

לחסומים:
-
@אום-אני-חומה לכן מתחת לכל תמונה שלי יש את התמונה דחוסה. עזוב...
עכשיו הקבצים שחילצת נמצאים בתוך תיקייה כל שהיא, נכון?
תגרור אותה לדף הזה:
chrome://extensions/זה אמור להיראות ככה, ואז תשחרר וזה יתקין לך את התוסף:

לחסומים:
@אברהם-גלסר תודה ענקית על העזרה שלב אחרי שלב ,באמת אין לי מילים (אם ישך איזה מקום לתשלום או משהו כזה תשלח לי)
המממה שכל זה הביא אות למצב הראשון כמו שעשיתי בהתחלה, שעכשיו התוסף מותקן ,(אומנם מפיע כפתור השגיאות ,אבל אמרת להתעלם מזה,סבבה)
אבל זה לא מוריד כלום זה כותב לי

-
@אברהם-גלסר תודה ענקית על העזרה שלב אחרי שלב ,באמת אין לי מילים (אם ישך איזה מקום לתשלום או משהו כזה תשלח לי)
המממה שכל זה הביא אות למצב הראשון כמו שעשיתי בהתחלה, שעכשיו התוסף מותקן ,(אומנם מפיע כפתור השגיאות ,אבל אמרת להתעלם מזה,סבבה)
אבל זה לא מוריד כלום זה כותב לי

@אום-אני-חומה אתה לא רוצה שליטה מרחוק?
-
@אום-אני-חומה אתה לא רוצה שליטה מרחוק?
@אברהם-גלסר אתה חושב שזה יעזור ???
כי עשיתי ממש לפי ההוראות שלך -
@אברהם-גלסר אתה חושב שזה יעזור ???
כי עשיתי ממש לפי ההוראות שלך@אום-אני-חומה אני מניח שאני אוכל למצוא מה הבעיה...
-
שימו לב: יצאה גרסה חדשה - 0.7.1
להורדה מExtSync
למי שהאתר חסום לו - הקובץ
הגרסה הקודמת לא תעבוד למנוטפרים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות