שיתוף | הורדה הכי פשוטה מיוטיוב ללא תוכנה! (גם בנטפרי)
-
@אברהם-גלסר התוסף מוחק את הכפתור החדש של שאלה לבינה מלאכותית ביוטיוב וגם את הכפתור של שמירה למה?
זה בלי התוסף

וזה עם התוסף

-
@אברהם-גלסר התוסף מוחק את הכפתור החדש של שאלה לבינה מלאכותית ביוטיוב וגם את הכפתור של שמירה למה?
זה בלי התוסף

וזה עם התוסף

@אשריך-עליך זה פשוט עובר ל-3 נקודות כי אין מקום
-
@אשריך-עליך זה פשוט עובר ל-3 נקודות כי אין מקום
@קרט הבעיה שגם ה3 נקודות לא נמצאות תסתכל בצילו"מ השני
-
@קרט הבעיה שגם ה3 נקודות לא נמצאות תסתכל בצילו"מ השני
@אשריך-עליך אצלי זה לא ככה באיזה סינון אתה
-
@אשריך-עליך אצלי זה לא ככה באיזה סינון אתה
@קרט נטפרי
-
@אשריך-עליך סתם כנות: מה אכפת לך? אתה משתמש בכפתורים האלה?... ואם זה רק לעתים נדירות, אז תשבית את התוסף במקרים האלה...
-
@קרט נטפרי
@אשריך-עליך אז כנראה הבעיה איפשהוא אצלך אולי בהתנגשות של כמה תוספים פשוט אני גם מנוטפר ואן לי את הבעיה הנ"ל
-
@אברהם-גלסר התוסף הזה עובד רק ביוטיוב?
יש סיכוי שהוא יעבוד גם בספוטיפיי וכדו'? -
בס"ד עלה בידי לפתח תוסף כרום פשוט, ש"מתלבש" על כפתור ההורדה הרשמי של יוטיוב פרימיום ונותן להוריד משם את הסרטון בפורמט וידאו/אודיו.
התוסף כמעט ולא מורגש על הדף - כי הוא מתחזה לכפתור הרגיל של יוטיוב שכבר נמצא שם בכל מקרה.
מכירים את זה?

לא עוד!
מהיום - ברגע שתלחצו על כפתור ההורדה - ייפתח לכם פופאפ פשוט עם אפשרויות הורדה של הסרטון - וידאו/אודיו (וגם 3GP).

פשוט תבחרו את הפורמט שאתם רוצים - והקובץ ירד לכם למחשב!
בלי תוכנה ובלי קבצי הרצה על המחשב!
כדי שהתוסף יעבוד חייבים להיות מחוברים ליוטיוב דרך חשבון גוגל!
שימו לב: כדי שהתוסף יעבוד בנטפרי צריך להפעיל את "מצב סינוני אינטרנט" בדף ההגדרות (לחיצה על התוסף):

מוזמנים להוריד את התוסף דרך ExtSync כדי לקבל עדכונים אוטומטיים לתוסף שבטח יהיו.
סקריפט לא אפשרי פה, אין למה לבקש.
באמת הושקעה המון מחשבה ועבודה בפיתוח של זה, אז אשמח להערות ותגובות
הגרסה החדשה ביותר: 0.4.6גילוי נאות: כדי שהורדה לא תוגדר מיד כהורדה של בוט ותיחסם - צריך קוקיז (עוגיות) של חשבון המשתמש.
התוסף שולח את נתוני הקוקיז שלכם לשרת, ומיד בסוף הסשן מוחק אותם.
הבחירה בידיים שלכם אם "לקחת את הסיכון הזה".להורדת התוסף
@אברהם-גלסר תודה רבה על התוסף המועיל! הצעת יעול קטנה-שמורידים כמה קבצים/פורמטים יחד אז שיראו בתורר בצד את כולם...
-
@אברהם-גלסר התוסף הזה עובד רק ביוטיוב?
יש סיכוי שהוא יעבוד גם בספוטיפיי וכדו'?@menachem-fine ספוטיפיי זה סיפור אחר, אני לא מאמין שזה יעבוד. אבל מן הסתם הוא עובד על רוב האתרים ברשת
-
@menachem-fine ספוטיפיי זה סיפור אחר, אני לא מאמין שזה יעבוד. אבל מן הסתם הוא עובד על רוב האתרים ברשת
@The_Yonatan זה מה שהתכוונתי לשאול . האם זה עובד על עוד אתרים חוץ מיוטיוב ואם כן אז אלו אתרים למשל?
-
@אברהם-גלסר התוסף עובד רק על ווינדס אחד!
איך אפשר שהוא יעבוד בכל מקום שאפתח את חשבון הגוגל שלי?
אפשרי בכלל? -
@menachem-fine ספוטיפיי זה סיפור אחר, אני לא מאמין שזה יעבוד. אבל מן הסתם הוא עובד על רוב האתרים ברשת
@The_Yonatan הוא לא יכול לעבוד על אתרים אחרים
חוץ מנטיוב
אולי זה רעיון @אברהם-גלסר להוסיף בכל אתר שיש הטמעה של יוטיוב כפתור להוריד דרך השרת -
@The_Yonatan הוא לא יכול לעבוד על אתרים אחרים
חוץ מנטיוב
אולי זה רעיון @אברהם-גלסר להוסיף בכל אתר שיש הטמעה של יוטיוב כפתור להוריד דרך השרת@קרט אני מתכוון תאורטית, השרת שלו מן הסתם עובד עם YTDLP והוא תומך ברוב האתרים. אז אם הוא יוסיףבתוסף מקום להדביק קישור זה יכול להיות מאוד יעיל.
-
@קרט איך תיקח קוקיז?
בכל מקרה, אני מבקש לא לפתח כלים כמו אלה שמבוססים על השרת שלי.
אם למישהו יש רעיונות לשיפורים או דברים כאלה - מוזמנים לכתוב לי.בכל מקרה, אני מבקש לא לפתח כלים כמו אלה שמבוססים על השרת שלי.
אם למישהו יש רעיונות לשיפורים או דברים כאלה - מוזמנים לכתוב לי.בנימין-כפיר כתב:
יש מצב לדף אינטרנט לתוכנה
שיהיה אפשר להדביק קישור ויוריד?
אפשרי? -
@קרט אני מתכוון תאורטית, השרת שלו מן הסתם עובד עם YTDLP והוא תומך ברוב האתרים. אז אם הוא יוסיףבתוסף מקום להדביק קישור זה יכול להיות מאוד יעיל.
-
בס"ד עלה בידי לפתח תוסף כרום פשוט, ש"מתלבש" על כפתור ההורדה הרשמי של יוטיוב פרימיום ונותן להוריד משם את הסרטון בפורמט וידאו/אודיו.
התוסף כמעט ולא מורגש על הדף - כי הוא מתחזה לכפתור הרגיל של יוטיוב שכבר נמצא שם בכל מקרה.
מכירים את זה?

לא עוד!
מהיום - ברגע שתלחצו על כפתור ההורדה - ייפתח לכם פופאפ פשוט עם אפשרויות הורדה של הסרטון - וידאו/אודיו (וגם 3GP).

פשוט תבחרו את הפורמט שאתם רוצים - והקובץ ירד לכם למחשב!
בלי תוכנה ובלי קבצי הרצה על המחשב!
כדי שהתוסף יעבוד חייבים להיות מחוברים ליוטיוב דרך חשבון גוגל!
שימו לב: כדי שהתוסף יעבוד בנטפרי צריך להפעיל את "מצב סינוני אינטרנט" בדף ההגדרות (לחיצה על התוסף):

מוזמנים להוריד את התוסף דרך ExtSync כדי לקבל עדכונים אוטומטיים לתוסף שבטח יהיו.
סקריפט לא אפשרי פה, אין למה לבקש.
באמת הושקעה המון מחשבה ועבודה בפיתוח של זה, אז אשמח להערות ותגובות
הגרסה החדשה ביותר: 0.4.6גילוי נאות: כדי שהורדה לא תוגדר מיד כהורדה של בוט ותיחסם - צריך קוקיז (עוגיות) של חשבון המשתמש.
התוסף שולח את נתוני הקוקיז שלכם לשרת, ומיד בסוף הסשן מוחק אותם.
הבחירה בידיים שלכם אם "לקחת את הסיכון הזה".להורדת התוסף
@אברהם-גלסר בתגובה כאן-https://mitmachim.top/topic/98835/שיתוף-הורדה-הכי-פשוטה-מיוטיוב-ללא-תוכנה-גם-בנטפרי/291?_=1785011173765 פרסמת (וגם רואים בתמונה) שאפשר להוריד גם טראקים. אין את האפשרות הזו בתוסף.. תוכל להוסיף אותה חזרה?
-
לא יודע למה
אבל ניסיתי עכשיו להוריד כמה דברים והוא כותב לי מתכונן ואח"כ הושלם 100 %
ואני עושה פתיחה בתיקייה והוא פשוט לא קיים שם@מוטל-2 כע. גם לי.
לוקח כמה שניות, אבל מוזר. הוא לא מראה את ההתקדמות בכלל -
לא יודע למה
אבל ניסיתי עכשיו להוריד כמה דברים והוא כותב לי מתכונן ואח"כ הושלם 100 %
ואני עושה פתיחה בתיקייה והוא פשוט לא קיים שםפוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות