להורדה | אפליקצית מוזיקה מותאמת למקשים!!!
-
@kernel 7 תודה שמח לישמוע
רק תגיד כבר העלתי לכם את האפליקציה עים העץ תיקיות והתיקון בבעיות שמע שהיא נעצרת?
כי אצלי זה מסודר ואני לא יודע אם העלתי אני ישמח שתגיד!@חייא-שיאומי לא כ"כ עקבתי אחרי האשכול רק עדכנתי לעצמי מדי פעם מהקישור למעלה בגירסא שיש לי עכשיו אין עץ תיקיות
-
@חייא-שיאומי לא כ"כ עקבתי אחרי האשכול רק עדכנתי לעצמי מדי פעם מהקישור למעלה בגירסא שיש לי עכשיו אין עץ תיקיות
@kernel אז חכה דקה אני יעלה גירסה חדשה...
-
@kernel אז חכה דקה אני יעלה גירסה חדשה...
@חייא-שיאומי אתה מתכונן להוסיף וידג'ט?
תוך כמה זמן? -
@חייא-שיאומי אתה מתכונן להוסיף וידג'ט?
תוך כמה זמן?@kernel מיתברר שהאפליציה לא חתומה להתקנת apk אצלי זה עובד כי התקנתי דרך אנדרואיד סטודיו...
בע"ה מאוחר יותר...
תסביר קצת איזה ווידצאט אתה רוצה שיהיה -
@kernel מיתברר שהאפליציה לא חתומה להתקנת apk אצלי זה עובד כי התקנתי דרך אנדרואיד סטודיו...
בע"ה מאוחר יותר...
תסביר קצת איזה ווידצאט אתה רוצה שיהיה@חייא-שיאומי וידג'ט לדאתי עדיף כמו של מיוזיק קולט לא דחוף תמיכה במקשים
(יש לי פיתרון שמוטמע בלאנצר שמוסיף תמיכה במקשים) -
@חייא-שיאומי וידג'ט לדאתי עדיף כמו של מיוזיק קולט לא דחוף תמיכה במקשים
(יש לי פיתרון שמוטמע בלאנצר שמוסיף תמיכה במקשים) -
@יאיר-דניאל בערך 10 דקות בנושא חדש
עריכה:סליח על העיכוב זה ייקח קצת זמן (ברגע האחרון נהייתה לי בעיה עם הgradle מקווה שעוד 10 דקת)
-
@יאיר-דניאל בערך 10 דקות בנושא חדש
עריכה:סליח על העיכוב זה ייקח קצת זמן (ברגע האחרון נהייתה לי בעיה עם הgradle מקווה שעוד 10 דקת)
@kernel סודר?
-
@kernel סודר?
@חייא-שיאומי מה?
-
אולי שהאפליקציה שלך תתמוך במספר פורמטי שמע, ולא רק של MP3?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות