שיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...
-
@עידו300 השאלה על חברות אחרות היא כמה מאמץ אתה מוכן להשקיע וכמה כסף יש לך
ב015 {או בתפוצה שלהם בעברית-מרכז הקווים שמבוסס עליהם}
יש יכולות לא פחות ואפילו הרבה יותר מימות אבל כל דבר זה ערמות של הגדרות
וכמובן ששרת פרטי עם מרכזיה זה הכי גמיש אבל דורש המון ידע@צול-גאה כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:
וכמובן ששרת פרטי עם מרכזיה זה הכי גמיש אבל דורש המון ידע
היום זה לא דורש המון ידע זה בסך הכל דורש קלוד קוד, מנסיון!.
בניתי עם FreeSWITCH + FreeSWITCH ביקשתי מקלוד קוד והוא בנה לי איזה מודל שרציתי כולל המודלים ההכי מסובכים שאתה חושב, כולל ניהול שרת בדיקה איזה חומרה אני צריך בהתאם לשימוש וכו'.
ואם זה לא מספיק לך אז הוא גם העתיק לי שלוחות שלמות ממערכת שלי בימות המשיח כולל הקבצים שלהם וההגדרות שלהם והתאים לי אותם בדיוק בשרת שלי וכל זה בלי שום ידע מוקדם!
אבל נגיד את האמת שכספית לא בטוח שזה שווה אבל אם יש לך המון לקוחות או שיש לך אינטרסים אחרים הגיוני מאוד שזה שווה בפרט שכל פונקציה שאתה רוצה יש לך בחמש דקות בלי לשלם שקל. -
@צול-גאה כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:
וכמובן ששרת פרטי עם מרכזיה זה הכי גמיש אבל דורש המון ידע
היום זה לא דורש המון ידע זה בסך הכל דורש קלוד קוד, מנסיון!.
בניתי עם FreeSWITCH + FreeSWITCH ביקשתי מקלוד קוד והוא בנה לי איזה מודל שרציתי כולל המודלים ההכי מסובכים שאתה חושב, כולל ניהול שרת בדיקה איזה חומרה אני צריך בהתאם לשימוש וכו'.
ואם זה לא מספיק לך אז הוא גם העתיק לי שלוחות שלמות ממערכת שלי בימות המשיח כולל הקבצים שלהם וההגדרות שלהם והתאים לי אותם בדיוק בשרת שלי וכל זה בלי שום ידע מוקדם!
אבל נגיד את האמת שכספית לא בטוח שזה שווה אבל אם יש לך המון לקוחות או שיש לך אינטרסים אחרים הגיוני מאוד שזה שווה בפרט שכל פונקציה שאתה רוצה יש לך בחמש דקות בלי לשלם שקל.@כבוד-הרב כמו כל דבר שהיום במקום ידע יש AI
אבל את האמת אני לא מאצין בזה
זה עובד לא בניסיון הראשון וכשיש תקלה אתה לא יודע מאיפה להתחיל לפתור אותה
משא"כ אם יש לך ידע אז גם כשאתה נעזר בAI אתה מביא הרבה יותר מקצועי{כמו שאני עצמי רואה שבפייתון שאני יודע אני מביא גם בAI דברים הרבה יותר טובים מאשר בג'אווה סקריפט למרות שגם פייתון אני יודע מאוד בסיסי}
-
@עידו300 א} לא ידעתי מעניין לדעת
ב}015 נותן לך לבנות דברים שימות לא נותן לך
{אני אישית מחזיק גם וגם אבל הדברים הגדולים-כמו המרכזיה של הישיבה זה ב015} -
@עידו300
אני חושב שזה אותה חברה עצמה ימות ומרכזיה
וסתם ככה זה מה שגמיני טוען לא נראה לי שהוא צודק אבל בכל זאת אני מעלה בספוילר שתראה ותגיד לי את דעתך בעניין1. האם 015 הם לקוחות של "ימות המשיח"?
לא מדויק, ומדובר ככל הנראה באי-הבנה של המשתמש בדיון. חברת 015 (רמי לוי תקשורת / הלו 015) היא בעלת רישיון מפעיל תקשורת ישראלי רשמי ממשרד התקשורת. "ימות המשיח" (מרכזיה בע"מ), עם כל גודלה והפופולריות שלה, פועלת לרוב על גבי תשתיות של מפעילי תקשורת מורשים (כמו 015, סלקום, פרטנר וכדומה) כדי לקבל דקות נכנסות ולקשר אותן למערכות שלה.
לכן, אם כבר, הכיוון הוא הפוך: חברות IVR עצמאיות משתמשות במשאבי המספור והקווים של מפעילי התקשורת הרשמיים, ולא שמפעיל תקשורת כמו 015 הוא "לקוח" של ימות המשיח.ואחרי זה בסוף ההודעה
לסיכום: הטענה ש-015 היא לקוחה של ימות המשיח אינה נכונה מבחינה מבנית-תקשורתית. עם זאת, הטענה שבמערכות מסוימות (או בשרתים פרטיים) יש גמישות פיתוח גבוהה יותר מאשר המערכת הסגורה של ימות המשיח – נכונה לחלוטין.
-
@עידו300 א} לא ידעתי מעניין לדעת
ב}015 נותן לך לבנות דברים שימות לא נותן לך
{אני אישית מחזיק גם וגם אבל הדברים הגדולים-כמו המרכזיה של הישיבה זה ב015} -
@צול-גאה כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:
015 נותן לך לבנות דברים שימות לא נותן לך
יש להם שלוחות API? איך בעצם עובדת הבניה ב015? נשמע מעניין מאוד אבל לא מוצא מידע בגוגל.
-
@עידו300
אני חושב שזה אותה חברה עצמה ימות ומרכזיה
וסתם ככה זה מה שגמיני טוען לא נראה לי שהוא צודק אבל בכל זאת אני מעלה בספוילר שתראה ותגיד לי את דעתך בעניין1. האם 015 הם לקוחות של "ימות המשיח"?
לא מדויק, ומדובר ככל הנראה באי-הבנה של המשתמש בדיון. חברת 015 (רמי לוי תקשורת / הלו 015) היא בעלת רישיון מפעיל תקשורת ישראלי רשמי ממשרד התקשורת. "ימות המשיח" (מרכזיה בע"מ), עם כל גודלה והפופולריות שלה, פועלת לרוב על גבי תשתיות של מפעילי תקשורת מורשים (כמו 015, סלקום, פרטנר וכדומה) כדי לקבל דקות נכנסות ולקשר אותן למערכות שלה.
לכן, אם כבר, הכיוון הוא הפוך: חברות IVR עצמאיות משתמשות במשאבי המספור והקווים של מפעילי התקשורת הרשמיים, ולא שמפעיל תקשורת כמו 015 הוא "לקוח" של ימות המשיח.ואחרי זה בסוף ההודעה
לסיכום: הטענה ש-015 היא לקוחה של ימות המשיח אינה נכונה מבחינה מבנית-תקשורתית. עם זאת, הטענה שבמערכות מסוימות (או בשרתים פרטיים) יש גמישות פיתוח גבוהה יותר מאשר המערכת הסגורה של ימות המשיח – נכונה לחלוטין.
@צול-גאה הם לא מבינים כלום
ימות המשיח והמרכזיה הן "אחיות" בנות לאותו הבעלים.
015 רשום כלקוח שלהם.
https://www.checkid.co.il/company/ימות-המשיח-בע~מ-514226000https://www.checkid.co.il/company/מרכזיה-בע~מ-515266286
על 015 כתוב שכיום היא אצל רמי לוי, אז אני לא ממש יודע מ הלהגיד עליהם
-
ימות המשיח בעצמם היו פעם לקוחות של סלקום והיום יש את מרכזיה.
@kasnik כתב בשיתוף | למה לאחרונה יש כ"כ הרבה פרסומות בימות המשיח? - עדכון המחיר להסרת פרסומות בחשאי...:
יש אופציה של 1700
ושם באמת אין פרסומות.
לגבי ימות ומרכזיה
אני רק שאלה, במרכזיה אפשר לנהל משהו דרך הפלאפון???
בימות אפילו אם לא נדבר על הניהול המובנה יש קווים כמו מתמחים פון [1700-111-069] שפשוט כבר יצרו בAPI ממשק שלם אז זה כבר קהילה שלמה שהתפתחה סביב זה וזה עושה את זה עוד יותר מסובך לעקוף אותם.לגבי עצם העניין רוב האנשים מעדיפים לא לעשות שרת נפרד כי זה כאב ראש רציני בשבילם.