סקר | בניית אתר בAI
-
@עניו-כמשה
שני דברים לעובדות.
1 - קורסור נחשבים הכי נדיבים מבחינת טוקנים.
2 - אין תחליף לקלוד קוד מבחינת קוד מושלם.
החיסרון שראיתי בקורסור זה שהוא כשנגמר הטוקנים מתאפס רק בסוף חודש משא"כ בקלוד קוד שזה חלון זמן של חמש שעות או שבועי. -
@המלאך הבעיה בקורסר שגם פרומפטים קטנים א. לוקח לו זמן
ב. הקונטקסט מתמלא ברגעאיך זה בקלוד קוד?
@עניו-כמשה לא מכיר דבר כזה (בעיה בקונטקס)..
קלוד מקבל הרבה אבל נגמר בקלות.. -
תודה לכל העונים
אני אישית משתמש בGPT לא ניסיתי את קלוד קוד
השאלה אם הוא באמת ברמה אחרת שווה לעשות מנוי שם?
באיזה תחומים הוא יותר טוב אשמח שתפרטו -
תודה לכל העונים
אני אישית משתמש בGPT לא ניסיתי את קלוד קוד
השאלה אם הוא באמת ברמה אחרת שווה לעשות מנוי שם?
באיזה תחומים הוא יותר טוב אשמח שתפרטו@עמי-מחשבים
תראה אני לא מבין גדול בתחום הזה רק לפני חודש בערך נכנסתי לתחוםממה שקראתי ובדקתי וראיתי יש כאלה שמצליחים להגיע לרמות מאוד יפות עם LOVABLE אתה יכול לראות יש איזה אתר של בנאדם שמביא שם איזה 100 פלוס אתרים שנבנו דרך לאבבל והם דווקא מאוד יפים
השאלה למה אתה צריך ורוצה לבנות בעצם
אם זה אתר
פשוט[לאו דווקא פשוט אפשר להגיע גם איתו לרמות מצויינות עם חיבורים לכל הדברים שצריך והכי חשוב שהכל נמצא במקום אחד בלי לחבר ידנית את הכל] עם עיצובים יפים יכול להיות שה25 דולר שתשלם ללאבבל יספיקו לךאבל אם אתה רוצה לבנות מערכת מתקדמת עם המון פיצ'רים ותכונות שיעבדו לך בצורה תקינה וחלקה ויציבה כולל חיבור לDB וחיבורים לעוד דברים
הייתי ממליץ לך לחשוב על קלוד קוד
אחרי שאתה לומד לעבוד איתו הוא ממש מחולל דברים הזויים אפילוגילוי נאות
ניסיתי את כל הכלים הידועים בתקופה הקצרה הזו אבל חרשתי עליהם כולל קורסר שהרבה מהללים אותו אגב ויכול להיות שהוא באמת נפלא אבל אני לא שילמתי על מנוי שם והוא נתקע לי מהר בחינמי
כולל ווינסדורף שהוא גם עושה עבודה יפהאבל הגעתי לקלוד קוד עם המנוי של 20 דולר לחודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאות שהוא מביא לי
ים של טוקנים מתאפס לך כל כמה שעות בלי צורך לחכות לסוף החודש כמו בשאר הכלים
וגם והכי חשוב אולי מבין ממש טוב הקשרים ארוכים גם אם פתחת איתו 10 סשנים על אותו נושא כמובן כמו שאמרתי צריך לדעת איך לעבוד איתו ועם קובץ ה CLAUDE.MD שתבקש ממנו לכתוב לך
ומכאן השמים הם הגבול לדעתי.שוב אני ממש מתחיל בתחום וכרגע אני נו קוד ממש אבל עם הכלים האלה של הוויב קודינג אתה לומד לאט לאט וגם לומד לקרוא קוד ולהבין שינויים שהוא עושה לך בקוד
בקיצור הארכתי אבל לא סתם כי יש פה הרבה אנשים שמוכנים לעזור בשמחה רבה ולתת מהידע שלהם ומזמנם כמו שלי עוזרים אז גם אני בשמחה מה שאני יודע ויכול אעזור ב"ה
טוב תעדכן

אגב לשאלתך GPT מצוין לאפיון וכתיבת פרומפטים אבל אחרי שאתה עובד עם קלוד קוד תראה שגם הוא לא פראייר בכלל בזה
מה גם שהוא מבין את הפרויקט שלך הרבה יותר טוב מכל מה שתסביר לGPT בשביל שיכתוב לך פרומפט טוב
וכן אני השתמשתי איתו המון לפרומפטים אבל עכשיו בקלוד קוד אני פשוט מדבר איתו יחד על הענין ומגיעים להבנות
-
@עמי-מחשבים
תראה אני לא מבין גדול בתחום הזה רק לפני חודש בערך נכנסתי לתחוםממה שקראתי ובדקתי וראיתי יש כאלה שמצליחים להגיע לרמות מאוד יפות עם LOVABLE אתה יכול לראות יש איזה אתר של בנאדם שמביא שם איזה 100 פלוס אתרים שנבנו דרך לאבבל והם דווקא מאוד יפים
אם זה אתר
פשוט[לאו דווקא פשוט אפשר להגיע גם איתו לרמות מצויינות עם חיבורים לכל הדברים שצריך והכי חשוב שהכל נמצא במקום אחד בלי לחבר ידנית את הכל] עם עיצובים יפים יכול להיות שה25 דולר שתשלם ללאבבל יספיקו לךאבל אם אתה רוצה לבנות מערכת מתקדמת עם המון פיצ'רים ותכונות שיעבדו לך בצורה תקינה וחלקה ויציבה כולל חיבור לDB וחיבורים לעוד דברים
ניסיתי את כל הכלים הידועים בתקופה הקצרה הזו אבל חרשתי עליהם כולל קורסר שהרבה מהללים אותו אגב ויכול להיות שהוא באמת נפלא אבל אני לא שילמתי על מנוי שם והוא נתקע לי מהר בחינמי
כולל ווינסדורף שהוא גם עושה עבודה יפהאבל הגעתי לקלוד קוד עם המנוי של 20 דולר לחודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאות שהוא מביא לי
וגם והכי חשוב אולי מבין ממש טוב הקשרים ארוכים גם אם פתחת איתו 10 סשנים על אותו נושא כמובן כמו שאמרתי צריך לדעת איך לעבוד איתו ועם קובץ ה CLAUDE.MD שתבקש ממנו לכתוב לך
ומכאן השמים הם הגבול לדעתי.שוב אני ממש מתחיל בתחום וכרגע אני נו קוד ממש אבל עם הכלים האלה של הוויב קודינג אתה לומד לאט לאט וגם לומד לקרוא קוד ולהבין שינויים שהוא עושה לך בקוד
בקיצור הארכתי אבל לא סתם כי יש פה הרבה אנשים שמוכנים לעזור בשמחה רבה ולתת מהידע שלהם ומזמנם כמו שלי עוזרים אז גם אני בשמחה מה שאני יודע ויכול אעזור ב"ה
טוב תעדכן

אגב לשאלתך GPT מצוין לאפיון וכתיבת פרומפטים אבל אחרי שאתה עובד עם קלוד קוד תראה שגם הוא לא פראייר בכלל בזה
מה גם שהוא מבין את הפרויקט שלך הרבה יותר טוב מכל מה שתסביר לGPT בשביל שיכתוב לך פרומפט טוב
וכן אני השתמשתי איתו המון לפרומפטים אבל עכשיו בקלוד קוד אני פשוט מדבר איתו יחד על הענין ומגיעים להבנות
@עניו-כמשה תודה על המשוב
מה שבעיקר חשוב לי זה בבנית אתרים האם קלוד קוד עולה על GPT הן בפתירת בעיות מערכות מורכבות
הן בעיצוב וגימורים
הן באינטרגציות יותר טובות לגיטהוב וכל סביבות עבודה שמשתמשים בה
הן בבדיקת הקוד בפועל באתר האם זה עושה את העבודה -
@עמי-מחשבים
אם זה אתר
טוב תעדכן

@עניו-כמשה
אולי תתן כמה טיפים בעבודה עם קלוד? -
@עניו-כמשה
@עניו-כמשה
@יעקב11 יש שני דברים GPT שזה מודל צאט.
כלומר בענן, וקלוד קוד זה תוכנה למחשב.
קלוד קוד טוב בכל דבר שקשור לקוד.
בכללי אם תרצה לייעל את קלוד קוד תחפש בגוגל על סקילים או אם תרצה להתפרע MCP. -
@ע-ה-דכו-ע ואנטיגרוויטי וקורסור..
@עמי-מחשבים קלוד קוד הכי מומלץ.
אם יש לך פרו אז אנטיגרוויטי לפי טענת @א.מ.ד. ישתפר מאוד ב3.5 בקוד (לא בדקתי),
קורסור הכי מבחינת הצריכת טוקנים שלו, כמו"כ הוא גם ממש ישתפר בגירסה האחרונה..