בקשת מידע | יש דרך לעקוף מחסום דרך חשמלי?
-
מישהו מכיר או מבין בתחום?
שייך באמת לעקוף איכשהו מחסום כזה על ידי שינוי בתוכנה או קריעת כבל או שינוי פנימי קטן?
או כל דבר אחר.
או בקצרה יותר - איך שייך שלמרות שיש מחסום מישהו עובר. -
מישהו מכיר או מבין בתחום?
שייך באמת לעקוף איכשהו מחסום כזה על ידי שינוי בתוכנה או קריעת כבל או שינוי פנימי קטן?
או כל דבר אחר.
או בקצרה יותר - איך שייך שלמרות שיש מחסום מישהו עובר.יש למישהו ידע?
-
יש למישהו ידע?
@שמואל-הסיני על איזה מחסום אתה מדבר? כי מה שעולה לי בראש זה תמונה של מחסום בכניסה לחניה ואיכשהו לא נראה לי שעל זה אתה מדבר.
-
@שמואל-הסיני על איזה מחסום אתה מדבר? כי מה שעולה לי בראש זה תמונה של מחסום בכניסה לחניה ואיכשהו לא נראה לי שעל זה אתה מדבר.
@צבי-הירש לא אני מדבר על שער- מוט ברזל עבה שנסגר עם מנוע גדול ולא שייך לשבור אותו על ידי גז ברכב ווודאי שלא על ידי בעיטה.
-
@צבי-הירש לא אני מדבר על שער- מוט ברזל עבה שנסגר עם מנוע גדול ולא שייך לשבור אותו על ידי גז ברכב ווודאי שלא על ידי בעיטה.
@שמואל-הסיני אז אתה רוצה לקרוע את החוט? לא נראה לי שזה יעזור, אם כבר לפתוח אותו ולחבר את החוטים הנכונים, אבל אולי תנסר אותו וזהו?
-
@שמואל-הסיני אז אתה רוצה לקרוע את החוט? לא נראה לי שזה יעזור, אם כבר לפתוח אותו ולחבר את החוטים הנכונים, אבל אולי תנסר אותו וזהו?
@צבי-הירש לא מתאים לי לנסר.
זה לא בקונספט. -
זה לא בקונספט.@שמואל-הסיני לא הבנתי אתה רוצה לעבור אותו או שמפריע לך מי שעובר אותו ככה משמע?
@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | יש דרך לעקוף מחסום דרך חשמלי?:
או בקצרה יותר - איך שייך שלמרות שיש מחסום מישהו עובר.
-
זה לא בקונספט.@שמואל-הסיני אני לא הבנתי בדיוק את הסיטואציה אז אני לא יודע מה להגיד לך בדיוק.
-
@שמואל-הסיני לא הבנתי אתה רוצה לעבור אותו או שמפריע לך מי שעובר אותו ככה משמע?
@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | יש דרך לעקוף מחסום דרך חשמלי?:
או בקצרה יותר - איך שייך שלמרות שיש מחסום מישהו עובר.
@צול-גאה כתב בבקשת מידע | יש דרך לעקוף מחסום דרך חשמלי?:
לא הבנתי אתה רוצה לעבור אותו או שמפריע לך מי שעובר אותו ככה משמע?
מפריע לי שיש טענה שעוברים אותו.
אבל זה לא משנה בדיוק.
העיקר יש דרך?