עזרה | גוגל FRP-הצילו
-
תודה לכולם הסתדרתי בסוף
-
פשוט צריך לצרוב ROM מלא של הדגם הזה חפש ROM
-
@שניאור-שמח
נכנסתי דרך החייגן להגדרות השבתתי שירותי גוגל והגדרת אנדרואיד חזרתי למסך הפתיחה עשיתי הגדרת רשת אופליין והמכשיר לא דרש כי זה היה מושבת לאחכ שהמכשיר נפתח עשיתי שוב איפוס מלא להגדרות יצרן -
עקיפת חסימות.
@צוות-פיקוח .בכללי, אכן אפשר להגדיר USER-ID ספציפי לFRP באייבלוק.
וגם בכללי, לא נראה לי שהייתי פותח כ"כ מהר
-
עקיפת חסימות.
@iosi-poli איפה אתה רואה כאן עקיפת חסימות זה כבר נעשה מה אתה רוצה שהמכשיר ילך לפח שמשהו פה יעזור לו ויתקין לו שוב אייבלוק או יצרוב לו גירסא או לא שואל איך לעקופ את ה FPR לגמרי וגם אם כן אפ אחד פה לא יפרוץ לו את זה לגמרי.
-
עקיפת חסימות.
@iosi-poli החברה כבר צילמו מסך לפני 16 שעות

דבר שני נשמע מוזר שחסימה של גוגל נפתחת כל כך בקלות ידוע בשביל לעקוף את החסימה צריך כלים חזקים מאוד -
@iosi-poli החברה כבר צילמו מסך לפני 16 שעות

דבר שני נשמע מוזר שחסימה של גוגל נפתחת כל כך בקלות ידוע בשביל לעקוף את החסימה צריך כלים חזקים מאוד@motiz22 מי הצליח לעקופ? (זה לא עקיפה מה שהוא עשה זה בכלל לא נחסם הכניסה דרך החייגן)
-
@motiz22 מי הצליח לעקופ? (זה לא עקיפה מה שהוא עשה זה בכלל לא נחסם הכניסה דרך החייגן)
@הישבשר-המלומד הוא הצליח לאפס את המכשיר בלי שיחסם בסוף זה אומר שהחסימה של ה FRP לא יעילה
-
@שניאור-שמח
נכנסתי דרך החייגן להגדרות השבתתי שירותי גוגל והגדרת אנדרואיד חזרתי למסך הפתיחה עשיתי הגדרת רשת אופליין והמכשיר לא דרש כי זה היה מושבת לאחכ שהמכשיר נפתח עשיתי שוב איפוס מלא להגדרות יצרן@anomimi1789 כתב בעזרה | גוגל FRP-הצילו:
נכנסתי דרך החייגן להגדרות השבתתי שירותי גוגל והגדרת אנדרואיד חזרתי למסך הפתיחה עשיתי הגדרת רשת אופליין והמכשיר לא דרש כי זה היה מושבת לאחכ שהמכשיר נפתח עשיתי שוב איפוס מלא להגדרות יצרן
אתה מתכון לזה? לא ראיתי את זה זה מוזר רצח!
-
@anomimi1789 כתב בעזרה | גוגל FRP-הצילו:
נכנסתי דרך החייגן להגדרות השבתתי שירותי גוגל והגדרת אנדרואיד חזרתי למסך הפתיחה עשיתי הגדרת רשת אופליין והמכשיר לא דרש כי זה היה מושבת לאחכ שהמכשיר נפתח עשיתי שוב איפוס מלא להגדרות יצרן
אתה מתכון לזה? לא ראיתי את זה זה מוזר רצח!
@הישבשר-המלומד אכן כן אני חושב שאולי זה רק במכשיר שלו שזה לא שירותי גוגל רישמיים כמו עוד מכשירים סינים למיניהם