some of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?
-
@chv אמר בsome of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?:
רגע רגע.. @a-y-f @פישל
יכול להיות שאאתם מחוברים ל'חשבון בעבודה או בבית ספר'? ( @a-y-f ממש בתמונה שהעלית - קטגוריה אחת למטה - access work or school)
אם כן - תתנתקו מזה, תלכו להגדרת PIN ותראו שזה פתאום אפשרי. תגדירו PIמ ואז תתחברו מחדש לחשבון עבודהלא עזר לי לא הייתי מחובר לשום מקום בכלל
-
@chv האם יש פתרון להגדרות מנוהלת אצלי מלכתחילה יכלתי להחליף סיסמה אבל עידכונים אני לא יכול זה מה שמופיע לי שההגדרות מנוהלת כך שיכול להיות שבשבילי הנושא נפתר אך אני מאמין שיהיו כאלו שהנושא לא נפתר סוף פסוק האם יש לך עוד פתרון שניה לפני שאני עושה התקנה מחדש??
-
@A0533057932 אמר בsome of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?:
@פישל כוונתך לכך שאתה לא מצליח לעדכן כי עדכונים מנוהלים ע"י מנהל מערכת או מדיניות וכד'?
בדיוק
-
@A0533057932 אמר בsome of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?:
@פישל אחד התוכנות לחסימת עדכונים
זה מה שהיא עושה
צריך להדליק אותה ולאפשר עדכוניםאיזה תוכנה?? זה אחרי התקנה מחדש של וינדוס זה קרה נראה לי שזה קשור לKMS אדרבה אשמח לשמוע זה מופיע שורה למעלה מעל העדכונים