some of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?
-
אני לא מצליח לשנות / ליצור סימאות למחשב , וזה מה שכתוב למעלה ( חלק מההגדרות הללו מוסתרות או מנוהלות על ידי הארגון שלך ).
נכנסתי לgroup policy -
Local Computer Policy > Computer Configuration > Administrative Templates > All Settings.
והכל היה שם על not configured/
מה עושים?
מצורף תמונה.
-
אני לא מצליח לשנות / ליצור סימאות למחשב , וזה מה שכתוב למעלה ( חלק מההגדרות הללו מוסתרות או מנוהלות על ידי הארגון שלך ).
נכנסתי לgroup policy -
Local Computer Policy > Computer Configuration > Administrative Templates > All Settings.
והכל היה שם על not configured/
מה עושים?
מצורף תמונה.
-
@a-y-f
ב-administrative tempates תיכנס ל-system ושם לך ל-logon
שם תמצא את ההגדרה משהו כמו turn on convenience pin sign-in
תשנה מdisabled ל-enabled@chv אמר בsome of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?:
@a-y-f
תשנה מdisabled ל-enabledגם לי זה היה אני ניסתי ולא הצליח שום דבר לכאורה אני יעשה התקנה מחדש
-
@chv אמר בsome of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?:
@a-y-f
תשנה מdisabled ל-enabledגם לי זה היה אני ניסתי ולא הצליח שום דבר לכאורה אני יעשה התקנה מחדש
-
@chv אמר בsome of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?:
@a-y-f
-
@פישל @a-y-f הנה כאן הכל כתוב הצורה נורמלית:
https://www.downloadsource.net/how-to-fix-sign-in-options-some-settings-are-hidden-or-managed-by-your-organization/n/13922/ -
@chv צריך לעשות מכל האפשרויות - group policy - reg
או אחד מספיק?
והאם צריך להפעיל מחדש לאחר מכן? -
@a-y-f לכאורה צריך לעשות גם את שלושת הפעולות בpolicies
וגם את השינוי ברגיסטרי
לכאורה לא צריך להפעיל מחדש
זה רישום של המערכת - כך שזה 'חל' מייד. -
רגע רגע.. @a-y-f @פישל
יכול להיות שאאתם מחוברים ל'חשבון בעבודה או בבית ספר'? ( @a-y-f ממש בתמונה שהעלית - קטגוריה אחת למטה - access work or school)
אם כן - תתנתקו מזה, תלכו להגדרת PIN ותראו שזה פתאום אפשרי. תגדירו PIמ ואז תתחברו מחדש לחשבון עבודה@chv אמר בsome of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?:
רגע רגע.. @a-y-f @פישל
יכול להיות שאאתם מחוברים ל'חשבון בעבודה או בבית ספר'? ( @a-y-f ממש בתמונה שהעלית - קטגוריה אחת למטה - access work or school)
אם כן - תתנתקו מזה, תלכו להגדרת PIN ותראו שזה פתאום אפשרי. תגדירו PIמ ואז תתחברו מחדש לחשבון עבודהלא הבנתי אתה מתכוון את זה בבדיחה או ברצינות
??? ולא הבנתי מה צריך לעשות
-
רגע רגע.. @a-y-f @פישל
אם כן - תתנתקו מזה, תלכו להגדרת PIN ותראו שזה פתאום אפשרי. תגדירו PIמ ואז תתחברו מחדש לחשבון עבודהלא הבנתי אתה מתכוון את זה בבדיחה או ברצינות
??? ולא הבנתי מה צריך לעשות
-
@a-y-f אני יודע שאין לך עוד משתמש.. לכן ההגדרה הזו ככה מוגדרת..
לא אמורה להיות בעיה להתנתק, להגדיר PIN ולהתחבר חזרה.
אני לא לוקח אחריות שלא תצעק עליי אחרי זה -
@a-y-f אמר בsome of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?:
רק להבא, למה זה נגרם?
תשאל את מייקרוסופט.. לא אותי
שנה לנושא שנפתר + סימון תשובה שעזרה, לתועלת הבאים אחריך -
@a-y-f אמר בsome of these settings are hidden or managed by your organization איך מסדרים את זה?:
רק להבא, למה זה נגרם?
תשאל את מייקרוסופט.. לא אותי
שנה לנושא שנפתר + סימון תשובה שעזרה, לתועלת הבאים אחריך