בקשה | התקנת כושר פליי
-
@משתמש-מתקדם עובד פיקס תודה לך
האם זה חד פעמי?פוסט זה נמחק! -
@moshe05832 תעדכן אם עבד
@משתמש-מתקדם אשמח אם תביא לי קוד הפעלה אני צריך לטאבלט זה יעבוד לי?
-
@אשריך-עליך כעיקרון זה עובד ככה חסימה בסיסית די הרמטית למכשיר בלי שירות לקוחות שמרחיב את השימוש להורדות אפליקציות נוספות וכו חוסם את הקיים שיש בפון אני ממש מרוצה מהם בקטע הזה למי שלא רוצה דפדפן וכו
אגב יש לי דפדפן שעובד בכושר פליי שיעזור לפתיחת קישורים אם שולחים בווצאפ אז זה נפתח דברים בסיסים בלבד -
די הרמטית
מניסיון העבר כשר פליי לא כל כך הרמטי בלשון המעטה אבל לאנשים שאין ידע בכלל זה שווה
@motiz22 מסכים עם כל מילה לגבי כושר פליי
מי שרוצה חסימה שקשה לפרוץ שלא יקח אותה -
די הרמטית
מניסיון העבר כשר פליי לא כל כך הרמטי בלשון המעטה אבל לאנשים שאין ידע בכלל זה שווה
-
@motiz22
קודם כל מה שאתה אומר לא מדוייק.
פעם החסימה הייתה קלה לפריצה
נכון להיום אנשים שמנסים לפרוץ את החסימה (וגם שלחו לי צילומי מסך בנידון)
לא הצליחו!
אז יכול להיות שהיא לא החסימה הכי חזקה. אבל היא כבר יותר חזקה ממה שאתה מכיר@ETech1 בפעם האחרונה שהייתי איתה זה היה ליפני חצי שנה זה השתנה מאז? היה לי פירצות לכרום ולגוגל פליי שזה בעצם הכל וממש בקלות!!
-
@ETech1 בפעם האחרונה שהייתי איתה זה היה ליפני חצי שנה זה השתנה מאז? היה לי פירצות לכרום ולגוגל פליי שזה בעצם הכל וממש בקלות!!
-
היה לי פירצות לכרום ולגוגל פליי שזה בעצם הכל וממש בקלות!!
בסדר.
רק מה היה לך מנוי חינמי או בתשלום?
עשו לך את זה עם צריבה למכשיר או לא?ודרך אגב תעדכן אותי איך נפרץ שאדע לעדכן את הסינון
@ETech1 איזה חינמי עם תשלום מלא!!
ובלי שום צריבה, תהליך של שתי שניות -
היה לי פירצות לכרום ולגוגל פליי שזה בעצם הכל וממש בקלות!!
בסדר.
רק מה היה לך מנוי חינמי או בתשלום?
עשו לך את זה עם צריבה למכשיר או לא?ודרך אגב תעדכן אותי איך נפרץ שאדע לעדכן את הסינון
-
@ETech1 איזה חינמי עם תשלום מלא!!
ובלי שום צריבה, תהליך של שתי שניות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות