הצעת ייעול | תגובות על אפליקצית עוגן
-
@דוד-g העתקת כבר את התקיה עם החנות על פי ההוראות?
@הישבשר-המלומד אבל צריך קוד
-
@דוד-g העתקת כבר את התקיה עם החנות על פי ההוראות?
@הישבשר-המלומד זה ישומים לא קשורים לעוגן
-
@הישבשר-המלומד זה ישומים לא קשורים לעוגן
-
-
@דוד-g יופי עשיתי את כל מה שצריך יצרת תקייה והעתקה את הזיפ לתקיה על פי ההוראות שם?
-
@דוד-g יופי עשיתי את כל מה שצריך יצרת תקייה והעתקה את הזיפ לתקיה על פי ההוראות שם?
כן???
-
כן???
@הישבשר-המלומד אבל צריך גם להתכין את עוגן בנגן עצמו ?
-
@דוד-g נכון אני כרגע עובד על זה בשבילך אבל לפני זה צריך לסדר את כל הדברים בתקיה עשית את זה לפי הסדר שכתוב בקישור שנתתי לך בדיוק?
-
י יוסי מחשבים העביר נושא זה מ-אפליקציות להורדה
-
י יוסי מחשבים סימן נושא זה כנושא רגיל
-
@דוד-g ** עוגן לאנדוריאד 6.rar טוב זה הגירסא שאמורה להתאים ל6 חלץ במחשב ותתקין (אבל לפני זה חשוב מאוד תעשה את כל מה שצריך לעשות כמו ששלחתי לך בקישור ואז מקווה שזה יעבוד לך טוב וחלק תעדכן אותי.)**
-
@דוד-g נכון אני כרגע עובד על זה בשבילך אבל לפני זה צריך לסדר את כל הדברים בתקיה עשית את זה לפי הסדר שכתוב בקישור שנתתי לך בדיוק?
@הישבשר-המלומד אולי תראה לי איך עושים את זה בסירטון יותר ברור סליחה שאני נוחת עלך....
-
@הישבשר-המלומד אולי תראה לי איך עושים את זה בסירטון יותר ברור סליחה שאני נוחת עלך....
@דוד-g אתה עדין פה?
-
בא נעשה את זה הכי פשוט בעולם אתה תאפס את הנגן ונתחיל מהתחלה
- תאפס את הנגן.
- כנס לאחסון פנימי שלך ותיצור תקיה חדשה בשם OfflineStore בדיוק כך.
- כנס לקישור הזה https://drive.google.com/file/d/1XJbF8VuuajJ4auV0Vda1JI3nGC2neTpT/&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&view?usp=sharing ותוריד משם קובץ זיפ ואל תחלץ פשוט רק להוריד את הקובץ זהו
- תעתיק את הקובץ זיפ כמו שהוא עם הקוד ללא חילוץ פשוט תעתיק את כל הקובץ הזיפ לתוך התקיה החדשה שיצרנו בשלבים הקודמים
סיכום כרגע יש לך תקיה באחסון הפנימי בשם OfflineStore עם הקובץ זיפ סגור שהורדת מהקישור אם כך הכול טוב נמשיך. - כנס להגדרות שלך בנגן וכנס לאודות ותלחץ 7 פעמים על אחד הכפתורים שם עד שיפתח לך מצב מפתח. (אמור להופיע על המסך כיתוב אתה כעת מפתח.)
- כנס למפתחים תראה את זה בהגדרות פתאם נוספ לך אחרי שאתה נכנס למפתחים תפעיל ניפוי באגים באמצעות USB
- תוריד את האפליקציה עוגן מפה עוגן לאנדוריאד 6.rar תחלץ את האפלקיציה ותתקין אותה עכשיו אחרי שזה מופעל כנס לאתר שלי פה https://service-947433129188.us-west1.run.app/ וחבר את הנגן למחשב שלך ותפעל באתר על פי מה שכתוב שם.
אם אתה מסתבך פשוט תגיד לי באיזה שלב נעצרת ואני יעזור לך מכאן בהצלחה!
הגב תעדכן אם הצלחת וכו'